Megjelent: 2 éve

Új kancellárja lesz a Dunaújvárosi Egyetemnek

Orbán Viktor miniszterelnök - Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter előterjesztésére - Kiss Ádámot bízta meg november 16-ától, három évre a Dunaújvárosi Egyetem kancellári teendőinek ellátásával - írja az MTI.

Kiss Ádám 2012-től 2017-ig a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatói kabinetjének kiemelt szakértője, projektek vezetője volt, ennek során részt vett a MÁV-csoport duális képzési rendszerének felügyeletében és kialakításban, valamint a kiemelt fejlesztések és beruházások koordinációjában vállalt szerepet - írták.

Emellett a közlemény szerint a MÁV-csoport által alapított egyesületek, alapítványok felügyeletét látta el, valamint a támogatáspolitika kidolgozása és üzemeltetése volt a feladata. 2014-ben az 1500 embert foglalkoztató MÁV FKG Kft. ügyvezető igazgatója volt, 2013-2014-ben a MÁV Kert Kft.-t irányította ügyvezető igazgatóként. 2012 és 2014 között a RESTI Zrt. felügyelőbizottságának tagja volt, előzőleg a versenyszférában töltött be különböző vezetői pozíciókat.

MTI
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Elnök nélkül maradt a szakképzési hivatal

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal még nem találta meg Kucsák László utódját. Teljes cikk

Csütörtökig kell hitelesíteni a felvételi jelentkezéseket

A jelentkezéseket a hitelesítő adatlapot aláírva, vagy az ügyfélkapun keresztül lehet hitelesíteni. Teljes cikk