kapubanner for mobile
Megjelent: 8 éve

Vodkakülönlegességek, amik a fekete lyukra emlékeztető hatással vannak ránk

A vodka készítésének művészetét szerencsére számtalan esetben láthatjuk varázslatos minőségben megvalósulni. Ennek köszönhetően olyan italspecialitások születhetnek, amelyeknek az ízlelése földöntúli élménnyel ajándékozhat meg bennünket.

A cikkben ilyen típusú vodkakülönlegességet fogunk bemutatni, külön figyelmet szentelve a karakternek, az egyedi jellegnek és a készítés sajátosságainak.



Ciroc vodka



A Ciroc véletlenül sem számít hétköznapi vodkának, ugyanis az alapját gabona helyett szőlő alkotja. Méghozzá nem is akármilyen minőségben, hiszen a Cognac régióból származó Ugni Blanc típusú szőlők, illetve a Mauzac Blanc szőlő esetében is csúcsminőségről beszélhetünk.
Ennek fényében nincs mit csodálkozni azon, hogyha a Ciroc vodka ízlelését követően néhány másodperc erejéig bizonyosan elrugaszkodunk a megszokott valóságtól.

Nemiroff Premium vodka



Prémium minőségű vodka egyenesen Ukrajnából, ami az illatos kömény és az aromás méz csodás egyvelegét rejti magában. Már az illatában is fellelhető mindkét összetevő, no meg a csodás tisztaság is.

A Nemiroff alapját a helyi termesztésű és kifogástalan gabona szolgáltatja, a készítésének a megkoronázását pedig a szintén helyi forrásokból érkező, patyolat tisztaságú víz adja.

Zubrówka



Száraz vodka, enyhe fűszerességgel megbolondítva. Kellemesen lágy és tiszta illatot árasztó lengyel italkülönlegesség, amiért valósággal odáig meg vissza van a legtöbb vodkageek. Már az első kortyok után selymesen melegít, hogy aztán a lecsengésével együtt megtapasztaljuk az egészen fenséges ízvilágát.

Russian Standard Imperial vodka



Búzából főzött, elképesztően kifinomult vodkaspecialitás, úgymond a királyok itala. A makulátlan tisztasága főként az orosz északi tavak selymesen finom vizének köszönhető. No meg az alkalmazott nyolcszoros lepárlásnak, illetve az exkluzív kristály kvarc szűrőrendszer használatának is. A Russian Standard Imperia vodka magával ragad, elvarázsol és felejthetetlen élményben részesít.

Skyy vodka

San Francisco városából származik a páratlan tisztaságáról híres Skyy vodka, aminek a gyártása mindössze 1992-ben kezdődött csak meg. A kifogástalan minősége, illetve a messze földön híres tisztasága elsősorban az alkalmazott négyoszlopos gyártási technológiának, illetve a háromszoros szűrésnek köszönhető.

Stolichnaya



A Stolichnaya legendájához hozzátartozik, hogy a második világháború ideje alatt az orosz katonák bátorságát a segítségével fokozták. Nem az a típusú vodka, amit lágyan kortyolgatva ízlelgetünk.

Sokkal inkább egyetlen határozott mozdulattal szokás lehúzni, majd pedig következhet a semmivel össze nem téveszthető örvénylés. A gabonaalapú vodkában mályvacukor, illetve ásványok és a citrusok varázslatos illatai keverednek.
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Csodálatos panoráma - végtelen látvány Ez a Hotel Ózon és a hamarosan nyíló Infinity étterem a Mátra szívében!

Amikor rendezvényünk számára helyszínt keresünk, akkor általában több hasonló ajánlat között kell kiválasztanunk a legjobbat és a... Teljes cikk

Cégvezetők Csúcstalálkozója - 2024. Könnyebb vagy nehezebb lesz a pálya?

Mit hoz a 2024-es év? Könnyebb lesz a pálya az üzleti szektornak? Vagy a kiszámíthatatlanság, fenyegetettségi helyzetek kereszttüzében kell továbbra... Teljes cikk

Hogyan biztosítsuk a kerékpáros munkába járást?

Az elmúlt években a kerékpár és az elektromos kerékpár egyre népszerűbbé vált a munkába járás és szabadidős tevékenységek során egyaránt.... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek