kapubanner for mobile

HR szakember, HR vezető, HRBP

Tünde a Nyíregyházi Főiskola angol nyelvtanári és vállalati kommunikáció szakirányain diplomázott, posztgraduális tanulmányait pedig a Budapesti Corvinus Egyetem vállalati belső-és vezetői coach szakán folytatta. Számos egyéb képesítéssel is rendelkezik a személyügyi gazdálkodás, marketing-és reklám, bér-és kompenzáció, HR Business Partner és team coaching területeken. Több mint 15 éves, vállalati HR területen szerzett szakmai tapasztalatát különböző közép-és nagyvállalatoknál szerezte: dolgozott az amerikai Celanese magyarországi szolgáltató központjának HR csapatában, a német központú Sandoz gyógyszeripari vállalatnál, illetve vezetői pozíciókat töltött, tölt be az OT Industries-nál, a svéd Semcon Kft-nél, és a német hátterű Knorr-Bremse Rail Systems-nél.
Tünde számára nagyon fontos a szakmai ismeretek folyamatos bővítése, melyekre magát és csapatát is sarkallja, hogy a különböző szakmai kihívásokat minél professzionálisabb módon oldhassák meg, valamint nagyon fontosnak tartja a dolgozói elkötelezettséget, a megtartást szolgáló programok működtetését is. Ez utóbbit bizonyítják a különböző szakmai díjai, elismerései: 2020-ban a HRKOMM Award versenyében az általa megálmodott "Remote Social Activity" program elnyerte a "Kicsiből nagyot" különdíjat, és finalista lett a "Közösségépítő megoldások" kategóriában. Vallja, hogy a sikeres HR programokhoz sokkal inkább kreativitás és lelkesedés, mintsem anyagi erőforrás szükséges.
Kedvenc idézete Pearl Sydenstricker Buck-tól származik:
„A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne.”


Szakmai életút

-Tól -Ig Cég Beosztás


Kapcsolati adatok

Kapcsolat típusa Kapcsolat
Telefonszám:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tunde-pokol-olah-05a2b230/
Web cím: