kapubanner for mobile

Önfegyelem, tudatosság, jelenlét és a munka iránti nemes alázat - többek között ezek segítették és segítik ma is munkájában.

A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. személyzetfejlesztési vezetőjének egy maximalista tanára volt, aki sokat követelt, mindenki félt tőle. Szilvia elhatározta, megmutatja, hogy a szigorúságra nem csak félelemmel lehet reagálni. Sokat tanult, a kiváló eredmények mellé elnyerte a tanár elismerését is, sőt, a kiváló töri tudása révén döntött úgy, hogy történelem-német szakos tanár lesz. Bár három évet dolgozott is pedagógusként, az első héten tudta, ez nem az a hivatás lesz, amelyből ő majd nyugdíjba megy. Az alulfizetettség mellett leginkább az frusztrálta, hogy mindig mindenki jobban tudja, hogyan kell tanítani, ám a katedrára kiállni mégiscsak a tanárnak kell. Tanári munkája mellett szerezte meg a következő diplomáját, közgazdász lett.
Két év külkereskedelemben eltöltött év után pedig elérkezett élete következő mérföldkövéhez. Gazdasági ismeretekkel, német nyelvtudással felvértezve 2001-ben megpályázta a Magyarországra épp akkor érkező Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. személyzetfejlesztési osztályvezető pozícióját és el is nyerte azt.

Szakmai életút

-Tól -Ig Cég Beosztás
2001-02-01jelenleg isDeichmann Cipőkereskedelmi Kft.Személyzetfejlesztési vezető
1999-07-012001-01-01MomertKülkereskedelmi üzletkötő


Kapcsolati adatok

Kapcsolat típusa Kapcsolat
Telefonszám:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/szilvia-szab%C3%B3-a43616111/
Web cím: