Ciao Mamma - üzleti ebédekhez
Az elmúlt évek nagy fejlesztései megtették a hatásukat, Újbuda látványos változásokon ment keresztül, elképesztő tempóban fejlődik. Ennek a fejlődési hullámnak köszönhetően gasztronómiailag is egyre gazdagabb a régió, ennek a palettának a legújabb színfoltja a a Ciao Mamma Ristorante, amely az igazi olasz konyhát hozza el itt dolgozó, a környéken élő, vagy épp az agglomerációban lakó vendégei számára.
A Ciao Mamma azonban nem csak gazdag, változatos, egészségtudatos és a szezon alapanyagaira épülő ebédmenüvel várja a könyék dolgozóit, hanem lehetőséget kínál konferenciák, nagyobb céges rendezvények - akár zártkörű - lebonyolítására is.
A Ciao Mamma hamisítatlan olasz hangulata az étlap sokszínűségében is megmutatkozik. A nagy szakmai múlttal rendelkező, az olasz gasztronómiában rendkívül jártas Papp Zsolt konyhafőnöknek köszönhetően valóban a római, Róma környéki konyha elevenedik meg a kínálatban, amely mind a húsimádók, mind a vegánok, vegetáriánusok számára tartogat izgalmas tételeket, de a klasszikus tésztaételek rajongói szintén boldogok lehetnek a Ciao Mamma kínálatával.
A helyben készített pizzák tésztája ügyes egyensúlyt alkot az olasz csizma északi területeinek vékony tésztái és a Szicíliában kedvelt vastagabb alapok között, egy olyan kompromisszumot kínálva, amely szinte biztosan mindenki számára tökéletes.
A pizzán kívül érdemes kipróbálni a frissen készített, cserépedényben tálal, bolognai raguval gazdagon megtöltött lasagne-t, a rendkívül lágy, de mégis igen karakteres kacsahúsos, vargányával, szárított paradicsommal ízesített pappardellét, illetve a római születésű klasszikust, a sokak által kedvelt, római születésű Spagetti Carbonara-t, amelyet itt - az eredeti receptúra szerint - tejszín nélkül, sok tojással és pancettával készítenek.
A tészták mellett természetesen a rizottónak is fontos szerep jut, - a megfelelő alapanyagokon kívül - ennél az ételnél elengedhetetlen a gondos elkészítés, amely nagy odafigyelést és időt igényel. A Ciao Mammában mindezt megkapja a rizottó, így olyan kitűnő, krémes, gazdag fogások kerülnek terítékre, mint a vargányával ízesített vagy a körtével és édes gorgonzolával gazdagított rizottó.
Saltimbocca alla RomanaA főételek sorában is csupa itáliai kedvenc köszön ránk, a szintén ikonikus Ossobuco, amelyhez vele sült zöldségeket és sáfrányos riszt kínál a séf, vagy a zsályás-sonkás Saltimbocca alla Romana, amelyhez egy pikáns fehérbor mártást kínál és zellerrel megbolondított burgonyapürét. A tenger gyümölcseit kedvelő vendégek sem maradnak éhen, az étlapon - többek között - grillezett lazac és tengeri vörös sügér is található.
- 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége. Részletek Jegyek
- 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni Részletek Jegyek
- 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. Részletek Jegyek
- 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat. Részletek Jegyek
Olvasási idő: 3 perc - Szerző: Szabó Dorina. Teljes cikk
A Schaeffler-csoport egyik legnagyobb vállalata, a Schaeffler Savaria Kft. új, innovatív projektbe kezdett. Duális egyetemi mentor programot indított a... Teljes cikk
Próbavásárlással ma már nemcsak a kereskedelmi szolgáltatásokat lehet vizsgálni, hanem sok más szektort, így a HR területén is innovatív... Teljes cikk
- Az új valuta a home office, Magyarország vonzó BSC-célpont 2 hónapja
- Az üveg főzőlap megfelelő tisztítása 2 hónapja
- Hogyan építsük a vállalati kultúrát hibrid munkavégzés esetén? 3 hónapja
- Így járulhat hozzá a HR a vállalati sikerhez: a HR-es mint az üzleti stratégiaalkotás résztvevője 3 hónapja
- Az üzleti gondolkodás fejlesztése a HR-ben 3 hónapja
- Hangolódjunk együtt az új kihívásokra! 4 hónapja
- 5+1 ok, amiért a Hotel Ózon a tökéletes helyszín cégük rendezvényének 4 hónapja
- Gyakorlatorientált HR-képzés, piacképes diploma 4 hónapja
- Gondolataink és aztán tetteink formálják a valóságot. A jelent és a jövőt. A közös cél és értékrend azonnal összekapcsol 4 hónapja
- A távmunka nem öli meg az üzleti utazást, csak átalakítja azt 4 hónapja
- Csapatépítési trendek - 2024. Építs agilis csapatot! 4 hónapja