Megjelent: 3 hónapja

Elegáns bankettek, innovatív partik? #ezagundel

Az ünnepi pillanatok akkor vésődnek be örökre legfontosabb emlékeink közé, ha azok kiemelkednek az átlagos hétköznapokból. Ennek pedig az a legegyszerűbb módja, ha meseszerű körülményeket teremtünk. Például: fogunk egy rendezvényt, és az egészet a Gundel falai közé helyezzük. Az atmoszféra, a levegőben lebegő-rezgő történelem, a felsőfokú kiszolgálás és a fogások minősége: mindez abban segít, hogy a legexkluzívabb, maradandó élményt biztosítsunk minden meghívottnak.


Az elmúlt 125 év során a Gundel az elegancia, a minőség és az egyedi konyha szimbólumává vált. A tradicionális és egyedülálló Gundel-élmény minden rendezvényünk sajátja; ezeket a hagyomány és az innováció ideális egyensúlya jellemzik. A megrendelő kéréseinek, elvárásainak és inspirációjának megfelelően dekoráljuk a belső és külső tereket, összeállítjuk az ihletett étlapot, és egyedi légkört teremtünk. Sok évtizedes rendezvényszervezői tapasztalatunk garancia a nyugodt és a magas színvonalú lebonyolításra.

Több száz gálavacsora, party, vagy extravagáns esemény kiszolgálása összeszokott csapatmunkát feltételez, ezért érdemes olyan catering céget választani, akiknek ebben van nagy tapasztalata. A klasszikus értékek mellett a megújulni tudás, a tradíciók harmóniája és az egyedülálló szakmai tapasztalat teszi a 21. században is az ország egyik vezető csúcséttermévé és catering szolgáltatójává. A Gundel ház vendégkönyve bővelkedik az elnökök, királyok, államfők, miniszterek, hírességek dicsérő bejegyzéseitől. A Gundel catering az étterem hagyományain alapulva számos gyönyörű külső helyszínen látott vendégül és kápráztatott el delegációkat, bálozó vagy ünneplő közönséget. Jól ismerjük Budapest rendezvényekre alkalmas műemléki helyszíneit, hiszen ezeken a helyeken is rendszeresen szolgálunk ki céges rendezvényeket gálavacsora vagy állófogadás formájában. Egyik legjobb példa erre a Szépművészeti Múzeum, erről készült videónkat megtekinthetik itt.


A Gundel-palota kilenc légkondicionált bankett-termet kínál - köztük kis tárgyalótermeket, valamint hatalmas báltermünket, amely akár 220 fő befogadására is alkalmas. Amikor a Gundel-család az éttermet üzemeltette, az épület második emeletén lakott. A kisebb bankett-termek ennek az emlékére, valamint a huszadik századra emlékeztetnek. Két elegáns báltermünk és hét kisebb bankett-helyiségünk mind Önre vár - legyen az egy fogadás több száz meghívottal, vagy akár egy kisebb, meghitt családi rendezvény, egy végtelenül pazar esküvő, egy gálavacsora vagy diszkrét üzleti reggeli. A Gundel élményt akár a szabad ég alatt is élvezheti különleges ősfás kertünkben a Városliget szívében.

Amennyiben összetett műszaki követelmények merülnek fel, professzionális audiovizuális partnerünk minden igényt kiszolgál - beleértve a legkorszerűbb, bonyolult színpadtechnikát. Ha egyedi, meghökkentő, extravagáns vagy műemléki környezetben szeretné vendégül látni munkatársait, segítünk megtalálni a rendezvényhez legjobban illő külső helyszínt, amelyen természetesen ugyanolyan gasztronómiai minőségben szervezzük meg a cateringet.

Az év vége közeledtével pedig tegye boldoggá a megújuló Gundel étterem kínálatával az igényes gasztronómia kedvelőit! Válasszon Litauszki Zsolt executive séf kreációi közül!

A kézműves Gundel beigli a régi, titkos Gundel recept alapján magyar összetevőkből készül és nem tartalmaz tartósítószert, valamint semmilyen adalékanyagot. A márványos tészta kívül roppanós, belül pedig puha, és bővelkedik töltelékben.

Amennyiben csak egy falat finomsággal szeretnék bemutatni a legendás Gundel éttermet vendégeiknek, nem is lehetne tökéletesebb ajándék a Gundel legújabb, ikonikus termékénél, a klasszikus Gundel palacsinta ízét magába foglaló Gundel csokoládénál.

A kézműves bonbon, libamájpástétomot szintén jó ajándék lehet partnereinek. Egyedi céges (akár logózott csomagolású) ajándékok, vagy csomagok összeállításáért keresse kollégáinkat.

A karácsony közeledtével sokan gondolkoznak a tökéletes ajándékon. Ajándékozzon néhány nyugodt órát: szerezzen örömet karácsonyra Gundel ajándékutalvánnyal, hogy mások is átélhessék a Gundel-élményt - legyen szó egy dolgos munkanapot lezáró vacsoráról, a megújult gasztronómiai koncepciónkról, a Pezsgő Vasárnapról vagy akár a Szilveszterről.

A Gundel élményért keresse kollégáinkat a bankett@gundel.hu email címen, vagy +3618898115 telefonszámon. www.gundel.hu
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter