Megjelent: 3 éve

A fiatalok háromnegyedének fontos a jó munkahely, ugyanennyien aggódnak a jövőjükért

A gyerekek 73 százaléka aggódik a jövője miatt, a fiatalok közel háromnegyedének elsődleges a jó munkahely, aztán jön a párkapcsolat és a boldogság. Minden 10. gyerek tervezi külföldön az életét, derül ki az SOS Gyermekfalvak kutatásából, amiről a 444.hu számolt be.

images

A kutatásban mintegy 1000 középiskolás gyereket kérdeztek meg. Egy átlagos családok gyerekeinek 73%-a aggódik a jövőjéért. A gazdagabb családokban az arány alacsonyabb (minden 3.), a szegényebbeknél pedig valamivel magasabb (81%), derül ki a kutatásból.

A fiatalok számára a három legfontosabb dolog a jövőben: hogy legyen jó munkájuk (74,7%), párkapcsolatuk/házasságuk (60,8%), és hogy boldogok legyenek (40,3%).

Minden 10. gyerek képzeli el külföldön az életét.

444.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter