Megjelent: 7 éve

A humán tőke ereje - XXIII. Országos HR Konferencia

Hagyomány és megújulás. Kérdések és válaszok. Emberek és a szakma. Ezek találkozásából jön létre az idei Országos HR Konferencia, amely még mindig (vagy már megint) az ország egyik legnagyobb HR eseménye. Az idei konferencia címe: A Humán Tőke ereje.

23 év sok idő, pláne egy olyan szakmában, amely önmaga is fiatal. Nem könnyű ebben a helyzetben folyamatosan mutatni az irányt és felvázolni az aktuális trendeket, úgy, hogy mindeközben operatív módon is támogatni tudjuk az abban résztvevőket. Az OHE (Országos Humánmenedzsment Egyesület) márpedig ezt tette hosszú időn keresztül, és ezt teszi ma is. Más (üzem)módok és más eszközök kellenek ma ehhez, de közös összefogással megteremthetjük azt a szakmai közösséget, amely objektív platformja lehet ennek az iránymutatásnak. Erre minden szakmának és minden abban dolgozó szakembernek szüksége van. Az OHE-nak pedig esélye, hogy a XXI. században is egy sikeres, életképes, aktív és a többség által támogatott modernkori érdekképviselet legyen.

Kicsi a magyar piac, mint ahogy az országunk is. Összefogás és együttműködés kell, hogy jellemezze a sikeres projekteket. Ebben a szemléletben formáljuk és irányítjuk az Önök Egyesületét, az Országos Humánmenedzsment Egyesületet. És ebben a szellemben rendezzük a konferenciánkat is. A szakmának, a HR-eseknek és az őket támogató szolgáltatóknak. Előadóink, szekcióink, programjaink mind-mind ebben a koncepcióban szerveződnek. Nem csak egy előadásra kérjük a minket támogató vezetőket, hanem szemléletformálásra és példamutatásra is egyben. Nem önmagában prezentációra a szekcióvezetőket, hanem közös gondolkodásra, tapasztalatcserére, tudásmegosztásra. Mondják el a negatív és pozitív tapasztalataikat egy-egy eset kapcsán, osszák meg velünk az elkerülhető csapdákat, hogy valódi tudás birtokosai lehessünk a konferencia után.

Nem beszélhetünk persze iránymutatásról, ha a kormányzat HR szakmára, foglalkoztatáspolitikára vonatkozó elképzeléseit nem ismerjük első kézből. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár is vendégünk lesz a konferencián, hogy ezen ismereteket is megossza minden résztvevővel.

Meghatározó vállalatok elsőszámú vezetőit kértük, hogy meséljék el, ők hogyan látják a HR-t, mit is várnak tulajdonképpen a HR vezetéstől, annak működésétől. Emellett természetesen sok HR vezető is nyilatkozik majd, hogy ők miként látják a világot, a szakmát, önmagukat.

Lesz munkajog és annak tapasztalatai, bemutatásra kerülnek a legújabb módszertanok, átadjuk az idei HR Oscar díjakat és együtt leszünk, hogy fejlődhessünk. Magunkért és a szakmánkért.

A konferencia hivatalos honlapja: http://www.hrkonferencia.hu

A konferencia hivatalos programja: http://www.hrkonferencia.hu/programtablazat.php

2013. március 31-ig Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Minden érdeklődőt nagy örömmel várunk és a kérdésekre is szívesen válaszolunk: office@ohe.hu

Pajor Mariann
OHE-szakmai vezető
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter