Megjelent: 13 éve

A luxemburgi pénzügyesek dolgoznak a legtöbbet

Robert Half pénzügyi fejvadász nemzetközi felmérése szerint a luxemburgi szakemberek dolgoznak a legtöbbet a pénzügyi szektoron belül.

A hercegségben a pénzügyi szakemberek hetente 47 óra 36 percet dolgoznak, akik így 5 és fél órával több időt töltenek munkával mint a britek, akik jó egy órával többet időznek az irodában a rangsorban csupán 15. helyet elfoglaló amerikai társaikhoz képest.

A rangsorban a második helyen a japánok állnak, akik csak fél órával kevesebb időt dolgoznak a luxemburgiakhoz képest - írja a Világgazdaság honlapja.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter