Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

A Tresorit Kft. nyerte el az EuroCloud 2014 verseny fődíját

Nyolc kategóriában díjazott magyar informatikai vállalkozásokat az EuroCloud Magyarország Egyesület, amely azzal a céllal alakult, hogy európai felhő-számítástechnikai fejlesztési központtá tegye Budapestet. A fődíjat az alig három éve létező, de már a nemzetközi piacon is jelen lévő Tresorit Kft. nyerte.

Az idén meghirdetett verseny kiemelt témája az innováció, illetve a kiberbiztonság volt.

A pályázatokat a EuroCloud Magyarország Egyesület által felkért bírálóbizottság értékelte.

A fődíjat kapó Tresorit egy titkosított tárhely szolgáltatást nyújt, amely a bizalmas dokumentumok tárolására, szinkronizálására és megosztására ad lehetőséget.

A legjobb cloud felhasználónak járó díjat a HPIX Kft. kapta, amely nyomtatási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

A legjobb magánszektorbeli esettanulmányt az idén a Mobile Engine Kft. adta be, a szoftverszállító két éve már megnyerte a legjobb cloud szolgáltatásnak járó díjat.

A közszférában véghezvitt esettanulmányok közül 2014-ben a Doctusoft pályázata bizonyult a legjobbnak, a dokumentumkezelő szolgáltatás az intézmények és szervezetek munkáját segíti.

Kiemelt díjat kapott az Ericsson Magyarország Kft., amely tavaly nyáron jelentette be, hogy cloud fejlesztőközpontot hoz Budapestre.

Szintén kiemelt díjat kapott a Red Steed Studios Kft., amely a bitcoinos rendszerhez hasonló, azt is kezelni tudó, magas szintű biztonságot nyújtó virtuális fizetési platformot hozott létre.

A legjobb cloud startup ötletnek járó különdíjat a Vemoco Telematics Kft. kapta, amely magánszemélyek, vállalatok és kormányzati szervezetek számára tervez cloud alapú telematikai szolgáltatásokat nyújtani.

A különdíjat kapott a svéd bejegyzésű, de magyar vezetéssel működő Arenim Technologies Cryptalk elnevezésű, titkosított azonnali üzenetküldést és beszélgetést lehetővé tévő cloud szolgáltatása.

A kategóriák nyertesei ősszel Luxemburgban európai szinten is megmérettethetik magukat a EuroCloud Europe versenyén.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A Lidl Magyarország is emeli a béreket 2020-ban

A Lidl Magyarország 7,3 milliárd forintot fordít az idén béremelésre - írják közleményükben. Teljes cikk

Kiemelten fontos a Mátrai Erőmű dolgozóinak megtartása

Bizottság létrehozását kezdeményezi a Mátrai Erőmű átalakításával kapcsolatban az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az ügyben... Teljes cikk

Visszavásárolják az alapítók a Prohuman lengyel tulajdonrészét

A lengyel Work Service és a Prohuman magyar alapítói - akik eddig is vezették a céget - tavaly megállapodást kötöttek a Prohuman lengyel kézben... Teljes cikk