kapubanner for mobile
Megjelent: 2 hónapja

A zsírleszívás új technológiája hegmentes gyógyulást ígér

A hasi területen felgyülemlett túlsúlyt leadni talán az egyik legnehezebb dolog. Sokunknak a rendszeres testmozgás ellenére sem sikerül ledobni a felhalmozódott zsírt, másoknak pedig örökletes adottságaik miatt kell szenvedniük a zsírpárnáktól.

A zsírleszívás új technológiája hegmentes gyógyulást ígér-

Számukra a legegyszerűbb megoldást jelentheti a hasi zsírleszívás, mely eljárás végleges megoldást kínálhat. Az Aesthetica Orvosi Központban zsírleszívást is végeznek, mely során a hasi terület mellett akár a combon, csípőn vagy karokon lerakódott felesleget is eltávolítják.

A legújabb vibrációs technikát használva kíméletes, hatékony és gyors kezelésben lehet részünk. Nézzük kicsit részletesebben mi történik az eljárás során, és mit kell tennünk ahhoz, hogy a beavatkozás után az eredmény tartós maradjon!

A legújabb módja a zsírleszívásnak

A modern technológiával végzett vibrációs zsírleszívással a lokális zsírlerakódás teljesen megszüntethető. Egy aprócska, mindössze 5 mm-es vágáson keresztül távolítják el a felesleges zsírt, ami maximum 2 liternyi lehet, így jelentős súlyvesztéssel nem fog járni a beavatkozás. Az akár helyi érzéstelenítéssel is elvégezhető kezeléssel a zsírsejtek száma csökken, feszesebb és formásabb külsőt eredményez. Nagyobb területeken végzett zsírleszívás esetén altatásban történik a kezelés.

Mivel igen aprócska vágást ejtenek csak a bőrön, így nem kell tartanunk a hegesedéstől sem. A beavatkozás előtt érdemes azért lézeres szövetelőkészítést alkalmazni, és a műtét után két alkalommal lézeres hegkezelést is vegyünk igénybe, így biztosan nyoma sem marad a zsírleszívásnak.

Mit történik a kezelés után?

A zsírleszívást követően néhány fontos dologra kell odafigyelnünk. A beavatkozást követően bekötik a kezelt területet, és kötelezően viselni kell a speciális kompressziós ruhát pár hétig. A kezelt testrészt víz sem érheti jó néhány hétig, így a fürdés kicsit nehézkes lesz, de a végeredmény mindezért kárpótolni fog.

Ugyan az új technológiával végzett zsírleszívás kevésbé erőteljes, mint a hagyományos módszer, mégis előfordulhat, hogy duzzanatok, horzsolások vagy véraláfutás látszik majd a beavatkozás helyén. Ez átmeneti, néhány héten belül teljesen eltűnő tünetek, és speciális krémek használatával gyorsítható a folyamat.

Szinte azonnali eredmény

Bár előfordulhatnak kisebb kellemetlenségek, mint például a kezelt terület puffadása vagy viszketése, ezek hamar elmúlnak, viszont a beavatkozás látványos és azonnali eredményt produkál. Pár nap után már a munkába is visszatérhetünk, persze érdemes inkább még rápihenni néhány napot, hogy tökéletes formában tudjuk visszazökkenni a mindennapokba.

A hosszan tartó eredmények fenntartása érdekében is szükséges néhány dolgot megfontolni. Több kontrollvizsgálatot végez a kezelőorvos rendszeres időközönként, hogy meggyőződjön állapotodról. Fél év múlva mondható el, hogy a végső változatot láthatod magadon, viszont ennek az állapotnak a fenntartásához szükséges áttérni az egészséges életmódra.

  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02JOBVERSE Állásbörze Állásbörze nem csupán egy esemény, hanem egy lehetőség, ahol céged kiemelkedhet a tömegből és személyesen találkozhatsz a legígéretesebb jelentkezőkkel. info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Kitartó optimizmus a turisztikai szektorban

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai... Teljes cikk

A rossz testtartás a munkahelyi termelékenységre is hatással lehet

A felmérésben megkérdezettek 39%-a végzi íróasztal mellett a munkáját, amikor távolról dolgozik. Teljes cikk

Vannak tanárok, akik csak most kapták meg a járvány miatt járó táppénz-kiegészítést

Több pedagógusnak is több mint két évet kellett várnia, hogy megkapja a teljes táppénzt. Teljes cikk