Megjelent: 7 éve

Adatrögzítő munka és szakképzés megváltozott munkaképességűeknek

Számítástechnikai feladatokat is ellátnak idén májustól az ERFO Nonprofit Kft. megváltozott munkaképességű dolgozói. A megbízó az ERSTE Bank Hungary Zrt. A megbízás annak a szakképzésnek köszönhető, melyet az ERFO szervezett a Rehabilitáció - Érték - Változás program keretei között. Az Új Széchenyi Terv támogatásából megvalósuló program alapvető és szakmai képzésekkel segíti azokat, akik valamely fogyaték vagy egészségkárosodás miatt hátrányos helyzetből indulnak a munkaerőpiacon - olvasható a portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

"Idén május elsején indult az a fél éves határozott idejű megbízás, melynek részeként az ERFO Kft. megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat az Erste Bank Hungary Zrt. megbízásából" - nyilatkozta Reinspach Roland, az ERFO stratégiai igazgatója a vállalat budapesti központjában tartott sajtótájékoztatón. "A feladat 16.000.000 papíralapon beérkező adatlap válogatása, adatainak Excel táblázatba való rögzítése. A munkát az ERFO Kft. közel 140 dolgozója végzi, ebből számítógépes munkát 78 fő végez, akiket valamely fogyatékosság vagy egészségkárosodás korlátoz a munkavégzésben. A dolgozók egy része a szükséges szaktudást az általunk
szervezett képzésen sajátították el."

"Az Erste Bank maximálisan elégedett az ERFO Kft dolgozóinak munkájával, mivel megbízható, pontos munkát végeznek. Remélhetőleg modellprojektünknek köszönhetően ezeket az előnyöket az ERSTE Bankhoz hasonlóan a jövőben egyre több nagyvállalat felméri és követi példájukat" - egészítette ki Reinspach Roland.

Az Új Széchényi Terv keretében megvalósuló, RÉV (Rehabilitáció - Érték - Változás) kiemelt TÁMOP projektben 3 állami cég, a KÉZMŰ Nonprofit Kft., a FŐKEFE Nonprofit Kft. és az ERFO Nonprofit Kft. mintegy 5000 dolgozója vett rész kompetencia felmérésen és a felmérés alapján 3000 dolgozó kap alap- és szakképzést a közeljövőben.

A RÉV projektet megvalósító konzorcium vezetőjeként a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. országos módszertani központot alakít ki, mely a megváltozott munkaképességű személyeket a nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedésben segítő munkaerő-piaci szolgáltatók szakmai tevékenységét támogatja. A TMSZK Nonprofit Kft. pedig egy integrált tudásmenedzsment portált épít, mely országos szakmai felületet biztosít valamennyi érintett munkaerő-piaci szereplő számára.

Számítástechnikai feladatokat is ellátnak idén májustól az ERFO Nonprofit Kft. megváltozott munkaképességű dolgozói. A megbízó az ERSTE Bank Hungary Zrt. A megbízás annak a szakképzésnek köszönhető, melyet az ERFO szervezett a Rehabilitáció - Érték - Változás program keretei között.

Az Új Széchenyi Terv támogatásából megvalósuló program alapvető és szakmai képzésekkel segíti azokat, akik valamely fogyaték vagy egészségkárosodás miatt hátrányos helyzetből indulnak a munkaerőpiacon.
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter