Megjelent: 12 éve

Állást teremt a zöld luxus

Megkezdte működését a teljesen környezetbarát elektronikus luxusautók gyártásával foglalkozó vállalat, amely 250 embernek ad munkát - adja hírül a BBC News.

Az oxfordi székhelyű Liberty Elektromos Autógyár első piacra dobott járművei Range Roverek lesznek, melyek ára 95 ezer és 125 ezer font között fog mozogni.

A vállalatnál úgy nyilatkoztak, hogy már felvették az első rendeléseket és Anglia dél-nyugati részén kerestek gyártóbázist maguknak. 2012-ig évente autók tízezreit szeretnék gyártani.

BBC News  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter