Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Andor László lehet a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje

Andor László lehet a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje - írja a Magyar Idők. Andor 2010-2014 között az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosaként tevékenykedett.

Andor László közgazdász, volt uniós biztos lehet a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje 2018-ban - írja a Magyar Idők. A lap állítja, hogy több szocialista vezető politikus is elmondta, Andor mellett sokan azért állnak ki, mert ő egy „tiszta ember”, munkásságát elismerik és nem keveredett botrányba az elmúlt évtizedek alatt.

A háttérben ismét megkezdődött a miniszterelnök-jelölti casting a baloldalon - értesült a lap. Andor László volt uniós biztos mellett nemcsak a szocialisták, hanem a Demokratikus Koalíció, valamint az Együtt is kiáll - állítja a lap több forrására hivatkozva.

Andor László közgazdász, a közgazdaság-tudomány kandidátusa, egyetemi docens 2010-2014 között az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosaként tevékenykedett.

Magyar Idők
Follow hrportal_hu on Twitter