Átadták az LUK Savaria tanműhelyét Szombathelyen"/>
Megjelent: 12 éve

Átadták az LUK Savaria tanműhelyét Szombathelyen

A Schaffler cégcsoport tulajdonosa, Maria-Elisabeth Schaffler átadta szerdán Szombathelyen az LUK Savaria Kft. 200 millió forintos beruházással létrehozott tanműhelyét.

Jelenleg 26 fiatal vesz részt az LUK Savariánál három éves képzésben, amelynek befejeztével fémforgácsoló szakmunkás végzettséget szereznek. Annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a növekvő szakmai igényeknek, a tanműhelyt nagyteljesítményű számítógép vezérelte fogácsoló gépekkel, köszörűkkel szerelték fel.

A tanműhelyben a szakmunkás tanulókon kívül a cégnél dolgozó betanított munkásokat is továbbképeznek, akik gépi forgácsoló szakképesítést szerezhetnek. "A képzés és továbbképzés prioritást élvez a Schaffler cégcsoport életében" - hangsúlyozta avató beszédében Maria-Elisabeth Schaffler.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter