Megjelent: 12 éve

Bari András a NextiraOne Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

A NextiraOne Magyarország Kft., az informatika és a telekommunikációs szolgáltatások integrációjának egyik vezető szakértője bejelentette, hogy 2007. december 1-től Bari András tölti be a vállalat ügyvezető igazgatói pozícióját.

A 36 éves szakember tanulmányait a győri Széchenyi István Főiskolán végezte és jelentős távközlési, valamint széleskörű értékesítési tapasztalattal rendelkezik mind a Cisco Systems, mind pedig Alcatel-Lucent termékei és szolgáltatásai tekintetében.

A NextiraOne Magyarország Kft-hez való érkezése előtt közel 3 évig az S&T Magyarország Kft-nél töltött be kereskedelmi igazgatói pozíciót. Korábban az Alcatel Magyarország Kft-nél kereskedelmi menedzserként, majd 2 évig értékesítési vezetőként tevékenykedett. A cég 2001-es szétválását követően az Alcatel e-Business Rendszerek Kft. (később NextiraOne Magyarország Kft.) értékesítési vezetői feladatait látta el.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter