Megjelent: 14 éve

Brit pénzügyi jogásszal erősít az Oppenheim

Az Oppenheim tanácsadójaként folytatja pályafutását Simon Peter Benedek (41 éves), aki banki és pénzügyi területen erősíti tovább a jogi szolgáltatót. Benedek mostani pozícióját megelőzően az amerikai White & Case budapesti irodájánál tevékenykedett - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A White & Case-t megelőzően, 2005 és 2007 között az offshore jogi tanácsadással foglalkozó Appleby iroda ingatlan, banki és eszközfinanszírozási csoportjának jogászaként dolgozott. 2000 és 2005 között a brit Davies Arnold Cooper ügyvédi iroda banki és ingatlanfinanszírozási munkacsoportjának vezető jogásza volt. Szakmai pályafutása során Simon Benedek jelentős tapasztalatra tett szert brit és nemzetközi banki, ingatlan-finanszírozási, ingatlanpiaci és egyéb vegyesvállalati, valamint általános kereskedelmiingatlan-tranzakciók területén.

Simon Benedek pályafutását gyakornokként az angliai Wilde Sapte-nél kezdte 1994-ben, ahol adóügyi, banki és ingatlan, valamint kereskedelmi peres eljárásokban vett részt. 1996-ban a Wilde Sapte banki peres ügyekkel foglalkozó részlegénél szerzett solicitor (brit jogászi) címet, majd az ingatlanfinanszírozási munkacsoportban folytatta tevékenységét.

Simon Benedek 1993-ban szerzett kitüntetéses jogi diplomát a Liverpooli Egyetemen. Tanulmányait ezt követően a Chester College jogi fakultásán (Chester College of Law) folytatta, ahol 1994-ben kitüntessél szerzett posztgraduális diplomát. LLM fokozatra 1999-ben a londoni University College-ban tett szert.

Benedek 1996-ban szerzett solicitor fokozatot Anglia és Wales, majd 2005-ben a Brit Virgin Szigetek jogrendje szerint. Ezt követően barrister fokozatra tett szert Bermuda jogrendje szerint 2006-ban.

A brit állampolgárságú Simon Benedek szabadidejében szívesen golfozik és sakkozik.

A korábban Freshfields Bruckhaus Deringer név alatt működő Oppenheim Ügyvédi Iroda munkatársai 2007 novembere óta új struktúrában, független ügyvédi irodaként folytatják tevékenységüket. A megújult szervezeti formában az Oppenheimet a gyors stratégiai döntéshozatal, a magas szolgáltatási színvonal és a kreatív szemléletmód jellemzi. A 12 partnerrel és több mint 30 jogásszal működő Oppenheim Magyarország egyik vezető ügyvédi irodája, a Freshfields Bruckhaus Deringer első számú együttműködő partnere Magyarországon.
  • 2022.12.01CX-Ray hálózatelemzés online workshop Szeretnéd tudni, hogy kik a véleményvezérek, mentorok, talentek, szakértők, információforrások, kiégés szélén állók, elkötelezettek, elszigeteltek vagy potenciális vezetők a szervezetben? Részletek Jegyek
  • 2022.12.01CX-Ray elégedettség felmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter