Megjelent: 12 éve

Brit pénzügyi jogásszal erősít az Oppenheim

Az Oppenheim tanácsadójaként folytatja pályafutását Simon Peter Benedek (41 éves), aki banki és pénzügyi területen erősíti tovább a jogi szolgáltatót. Benedek mostani pozícióját megelőzően az amerikai White & Case budapesti irodájánál tevékenykedett - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A White & Case-t megelőzően, 2005 és 2007 között az offshore jogi tanácsadással foglalkozó Appleby iroda ingatlan, banki és eszközfinanszírozási csoportjának jogászaként dolgozott. 2000 és 2005 között a brit Davies Arnold Cooper ügyvédi iroda banki és ingatlanfinanszírozási munkacsoportjának vezető jogásza volt. Szakmai pályafutása során Simon Benedek jelentős tapasztalatra tett szert brit és nemzetközi banki, ingatlan-finanszírozási, ingatlanpiaci és egyéb vegyesvállalati, valamint általános kereskedelmiingatlan-tranzakciók területén.

Simon Benedek pályafutását gyakornokként az angliai Wilde Sapte-nél kezdte 1994-ben, ahol adóügyi, banki és ingatlan, valamint kereskedelmi peres eljárásokban vett részt. 1996-ban a Wilde Sapte banki peres ügyekkel foglalkozó részlegénél szerzett solicitor (brit jogászi) címet, majd az ingatlanfinanszírozási munkacsoportban folytatta tevékenységét.

Simon Benedek 1993-ban szerzett kitüntetéses jogi diplomát a Liverpooli Egyetemen. Tanulmányait ezt követően a Chester College jogi fakultásán (Chester College of Law) folytatta, ahol 1994-ben kitüntessél szerzett posztgraduális diplomát. LLM fokozatra 1999-ben a londoni University College-ban tett szert.

Benedek 1996-ban szerzett solicitor fokozatot Anglia és Wales, majd 2005-ben a Brit Virgin Szigetek jogrendje szerint. Ezt követően barrister fokozatra tett szert Bermuda jogrendje szerint 2006-ban.

A brit állampolgárságú Simon Benedek szabadidejében szívesen golfozik és sakkozik.

A korábban Freshfields Bruckhaus Deringer név alatt működő Oppenheim Ügyvédi Iroda munkatársai 2007 novembere óta új struktúrában, független ügyvédi irodaként folytatják tevékenységüket. A megújult szervezeti formában az Oppenheimet a gyors stratégiai döntéshozatal, a magas szolgáltatási színvonal és a kreatív szemléletmód jellemzi. A 12 partnerrel és több mint 30 jogásszal működő Oppenheim Magyarország egyik vezető ügyvédi irodája, a Freshfields Bruckhaus Deringer első számú együttműködő partnere Magyarországon.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik a Fővárosi Állatkert főigazgatója

A Fővárosi Közgyűlés február 26-án dönt a megbízott főigazgató személyéről Teljes cikk

A Codecool marketingigazgatója a PROGmasters vezetője lett

Februártól társ-ügyvezetőként felel a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért Bonyhádi... Teljes cikk

Lemondott az IBM vezérigazgatója

Ginni Rometty áprilisig még marad a vezérigazgatói székben, aztán az év végén nyugdíjba vonul. Teljes cikk