Megjelent: 13 éve

Buzgó József a Nemzeti Sport új főszerkesztője

A Ringier lapcsoportokra bontja napilapdivízióját; a Nemzeti Sport főszerkesztője Buzgó József lesz.

A Ringier Kiadó Kft. 2008. április 1-jétől lapcsoportokra bontja napilap divízióját. A Sport Network élére lapigazgatót nevez ki, a Blikk lapigazgató kiválasztása folyamatban van. Ezzel az átalakítással kettéválik a napilap divízió vezetése.

Domán Éva, a Sport Network eddigi marketing vezetője ezek után Sport Network lapigazgatóként felügyeli a lapcsoport minden termékét. Domán Éva 2006 óta tölti be a Sport Network marketing vezetői pozícióját, előtte a 2004-től a Képes Sport marketing menedzsere volt.

2008. április 1-jétől Buzgó József lesz a Nemzeti Sport főszerkesztője. A szakember a Sztár Sport ügyvezető-főszerkesztői székéből érkezik a Ringierhez. Korábban a BRAVO Sport alapító főszerkesztője és a Népszava sport rovatának vezetője volt.

A Sport & Style főszerkesztői feladatait az első idei számtól kezdve - a Képes Sport vezetése mellett - Sal Endre látja el.

Világgazdaság Online
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter