Megjelent: 13 éve

Comenius tanártovábbképző kurzusok

Az Európai Bizottság pályázatot írt ki pedagógusok részére. Az akció az Európai Unió valamely tagállamában tartott intenzív kurzusokon vagy szakmai és módszertani továbbképzési programokon való részvételhez nyújt lehetőséget az egyéni ösztöndíjat nyert pedagógusoknak. A továbbképzés időtartalma egy-hat hétig terjedhet. Beadási határidő: október 31.

Pályázhatnak az óvodai nevelők, valamint pedagógusok, iskolaigazgatók, pályaválasztási-és oktatási-, szaktanácsadók, iskolával kapcsolatban álló nevelési szakemberek, oktatók, akik szaktárgyukat a pályázat beadásakor már legalább két éve tanítják.

Pályázni lehet általános továbbképző kurzusokon való részvételre, valamint nyelvtanár-továbbképző kurzusokon való részvételre, külföldi nyelvtanfolyamra.

Pályázhatnak a közoktatás terén működő európai program keretében, vagy egyesület által szervezett olyan rendezvényen való részvétellel, melynek programja megfelel az "akció" célkitűzéseinek.

Az Európai Bizottság támogathatja a következő tevékenységeket: szakmai konzultáció, hospitálás, illetve szakmai gyakorlat egy közoktatási intézményben, vagy egy olyan szervezetnél, melynek tevékenysége fontos szerepet játszik a közoktatás területén.
A tanfolyam költségeire maximum napi 150 euró igényelhető, de a támogatás nem minden esetben fedezi a külföldi tartózkodás teljes költségét. A tanfolyam megkezdése előtt az elnyert támogatás 80 százalékát kapja meg a pályázó, a támogatás fennmaradó részéhez a szerződésben foglaltak teljesítése után lehet hozzájutni.

A részletes pályázati felhívás és a szükséges űrlapok megtalálhatók a Tempus Közalapítvány honlapján: www.tka.hu

edupress.hu


  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Idén is keresik a felelősségteljes munkáltatókat

A pályázatra szeptember 30-ig lehet jelentkezni. Teljes cikk

Akár Brüsszel engedélye nélkül is megemeli a postások bérét a magyar kormány

Mindenképp megkapják a béremelést a postai dolgozók. Több mint 14 ezer munkavállaló részesülhet legalább 10 százalékos bérfejlesztésben. Teljes cikk

Kaotikus állapotra panaszkodik, petíciót indított a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete

A VPDSZ elnöke kilenc pontban fogalmazta meg a szakszervezet követeléseit. Teljes cikk