Dr. Zolnay Judit az Aviva Életbiztosító új marketingvezetője"/>
Megjelent: 12 éve

Dr. Zolnay Judit az Aviva Életbiztosító új marketingvezetője

Dr. Zolnay Judit lett az Aviva Életbiztosító Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese 2008. március 3-tól - olvasható a társaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott hírlevelében.

A szakember dolgozott már jogászként a Winterthurnál, a Credit Suisse-nél, a Premium Pénztárnál. 2007-től az AXA Biztosító vezérigazgató-helyetteseként a biztosító értékesítési hálózatát és alkuszi partneri együttműködéseit menedzselte, valamint az üzleti kapcsolattartás megszervezését. Ezzel egyidőben az AXA Nyugdíjpénztárak és Egészségpénztár vezetői feladatait is ellátta.

A szakember a Stabilitás Pénztárszövetség elnöksége, illetve az Európai Unió Biztosítói és Nyugdíjpénztári Felügyeleteinek Piaci Konzultációs Panelja tagjaként számos konferencia előadójaként szerepelt a nyugdíjcélú megtakarítások témájában. Zolnay Judit tagja a Hungarian Business Leaders Forum női szekciójának is.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter