Szilágyi Katalin
Megjelent: 13 éve

Életmentő karácsonyi ajándék a Pannontól

A Pannon idén is nagy értékű, életmentő gyógyászati eszközzel támogat egy egészségügyi intézményt, ahelyett, hogy hagyományos karácsonyi ajándékokat küldene partnereinek és ügyfeleinek.

A Pannon egy alapítványon keresztül a MÁV Kórháznak ajándékozott egy, a legfejlettebb technológiát képviselő gasztroenterológiai berendezést, amely egyszerre képes diagnosztizálni és gyógyítani a betegeket. A közel 25 millió forint értékű kétballonos endoszkóppal Magyarország egyetlen kórháza sem rendelkezett eddig, azt ezentúl a Papp Ákos professzor által vezetett osztály szakmai stábja alkalmazza a gyógyításban.

"A világszínvonalú orvosi műszer segítségével még eredményesebb lesz gyógyító munkánk, még több emberi életet tudunk megmenteni" - mondta dr. Fehér László, a MÁV Kórház főigazgatója a december 11-ei átadás alkalmával.

Az Üzleti Etikai Díjjal kitüntetett Pannon társadalmi felelősségvállalási programjának fontos része az egészségügy segítése, a közösségi ügyek támogatása, ebbe a programba illeszkedik a karácsonyi támogatás is.

Szilágyi Katalin
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter