Megjelent: 11 éve

Elhagyja a MOL vezetői székét Karvalics Attila

A Weber Shandwick közép-kelet-európai ügyvezetőjének helyetteseként folytatja pályafutását Karvalics Attila, aki a MOL-csoport Stratégiai Kommunikációs és Társasági Marketing Igazgatói székét cseréli fel új pozíciójára, áll a lapunnak eljuttatott közleményben.

A világ és Magyarország egyik vezető PR-cégénél kommunikációs stratégiák alkotása, digitális média megoldások kidolgozása, illetve CSR projektek szakmai felügyelete mellett az ügyfélkapcsolati tevékenység erősítése és üzletfejlesztési teendők várnak majd a szakemberre.

Karvalics Attila az elmúlt két és fél év során tevékeny szerepet játszott a MOL márka nemzetközi megújításában és az OMV kezdeményezte sikertelen felvásárlási kísérlet nemzetközi és hazai kommunikációjának - a magyar olajtársaság oldalán történő - koordinációjában.

A szakember mintegy 15 éves gyakorlattal rendelkezik a média, a márkaépítés, a marketingkommunikáció és a PR területén, különböző szervezetek külső-belső kommunikációjának irányításában. Németországban, Freiburg-ban kezdte karrierjét egy multinacionális gyógyszeripari vállalat marketingosztályán, a 90-es években az Invest in Hungary c. angol nyelvű gazdasági magazint irányította kiadó-főszerkesztőként. A MOL-t megelőzően pedig a Coca-Cola Magyarország, illetve a Dreher Sörgyárak Kommunikációs- és Közkapcsolati Igazgatójaként dolgozott.
MBA diplomáját az Erasmus Egyetemhez tartozó Rotterdam School of Management-en szerezte 2003-ban.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter