Megjelent: 10 éve

EU-s diplomát kaphatnak a szegedi diákok

Az egész világon ismert és elismert angol nyelvű, az Európai Bizottság által is jóváhagyott oklevelet kaphatnak a Szegedi Tudományegyetem minőségügyi- és élelmiszerbiztonsági rendszermenedzser szakon végzett hallgatói. Az erről szóló felhatalmazást 2009. november 12-én adta át a kar vezetőinek Molnár Pál, az Európai Minőségügyi Bizottság Magyar Nemzeti Bizottsága elnöke.

Az Európai Minőségügyi Szervezet brüsszeli diplomáját vehetik majd kézbe a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar (SZTE MK) szakmérnökei annak az oklevélnek köszönhetően, amelyet 2009. november 12-én adott át a kar dékánjának Molnár Pál, az Európai Minőségügyi Bizottság Magyar Nemzeti Bizottsága elnöke. Mindez egy igen szigorú európai akkreditációs eljárás megkoronázása, amely alapján az intézmény felhatalmazást kap arra, hogy a minőségügyi- és élelmiszerbiztonsági rendszermenedzser szakon végzett hallgatói az egyetemi diploma mellett automatikusan - minden külön vizsga nélkül - egy angol nyelvű, az Európai Bizottság által is jóváhagyott oklevelet kaphatnak.

"A minőségügyi rendszermenedzser szakirányú továbbképzési szak keretén belül, illetve közvetlenül azt követően megszerezhető a minőségügyi- élelmiszerbiztonsági, valamint a környezeti rendszermenedzser oklevél is. A költségtérítéses, négy féléves képzés 2010. februárban indul és a munkaerőpiacon előnyt jelenthet a műszaki, agrár, jogi és gazdasági szakembereknek is, hiszen az Európai Unióban is elismert versenyképes diplomát szerezhetnek" - fűzi hozzá Dr. Véha Antal, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar dékánja.

A szakirányú továbbképzésre az SZTE MK Tanulmányi Osztályán igényelhető űrlap kitöltésével és leadásával lehet jelentkezni.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Csütörtökig kell hitelesíteni a felvételi jelentkezéseket

A jelentkezéseket a hitelesítő adatlapot aláírva, vagy az ügyfélkapun keresztül lehet hitelesíteni. Teljes cikk

Kárpátaljai fiatalok képzését támogatja a kormány

Öt kárpátaljai iskola kap Lego robotépítő készleteket, tableteket és okostáblát. Teljes cikk