Megjelent: 2 éve

Fürjes Balázs lehet az új Közmunkatanács elnöke?

A zoom.hu értesülése szerint a FTC-stadion és a Duna Aréna projektfelelőse lenne az elnöke az újra megalakuló Fővárosi Közmunkatanácsnak - írja a lap.

A Fővárosi Közmunkák Tanácsa Budapest közmunkáinak tervezésére és felügyeletére létrehozott testület volt, amely 1870-től 1948-ig működött. Ők felügyelték a főváros valamennyi építési és építésrendészeti ügyét - írja a zoom.hu oldal.

A lap kormánypárti városházi képviselőktől úgy tudja már a vezetőt is kiszemelték dr. Fürjes Balázs személyében. Fürjes 2016. július 1. óta „az egyes kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, ő felelt többek között a Duna Arénáért, a Ludovika Egyetemi Központjáért, az Akvárium közösségi központért.

Orbán Viktor miniszterelnök korábban azt mondta „abszolúte logikus lépés lenne, ha Balázs felelne Budapest teljes arculati képéért, építkezéseiért”.

Fürjes a lapnak úgy nyilatkozott kormánybiztos már nem szeretne lenni a következő kormányban, de jövőbeli terveiről még nem akar beszélni. "Türelem, már nem kell sokat aludnunk, és mindannyian megismerjük az új kormányzati struktúrát" - mondta.

zoom.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Átlagosan 160 ezer munkanélküli volt Magyarországon a november-januári időszakban

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint január végére 250 ezerre csökkent a nyilvántartott álláskeresők létszáma. Teljes cikk

Kibékült a Srí Lanka-i munkavállalókat alkalmazó pékség a tiltakozókkal

A Ditrói Pékségnél javultak a munkakörülmények, és várják a helyi szakemberek jelentkezését. Teljes cikk

367 800 forint volt a bruttó éves átlagkereset tavaly

A KSH adatai szerint a nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 244 600 forint volt 2019-ben. Teljes cikk