Megjelent: 2 éve

Fürjes Balázs lehet az új Közmunkatanács elnöke?

A zoom.hu értesülése szerint a FTC-stadion és a Duna Aréna projektfelelőse lenne az elnöke az újra megalakuló Fővárosi Közmunkatanácsnak - írja a lap.

A Fővárosi Közmunkák Tanácsa Budapest közmunkáinak tervezésére és felügyeletére létrehozott testület volt, amely 1870-től 1948-ig működött. Ők felügyelték a főváros valamennyi építési és építésrendészeti ügyét - írja a zoom.hu oldal.

A lap kormánypárti városházi képviselőktől úgy tudja már a vezetőt is kiszemelték dr. Fürjes Balázs személyében. Fürjes 2016. július 1. óta „az egyes kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, ő felelt többek között a Duna Arénáért, a Ludovika Egyetemi Központjáért, az Akvárium közösségi központért.

Orbán Viktor miniszterelnök korábban azt mondta „abszolúte logikus lépés lenne, ha Balázs felelne Budapest teljes arculati képéért, építkezéseiért”.

Fürjes a lapnak úgy nyilatkozott kormánybiztos már nem szeretne lenni a következő kormányban, de jövőbeli terveiről még nem akar beszélni. "Türelem, már nem kell sokat aludnunk, és mindannyian megismerjük az új kormányzati struktúrát" - mondta.

zoom.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter