Megjelent: 5 éve

Ha Emmi dolgozó vagy, ne mondd, hogy szegénység vagy stadion

images

images

De nem csak ez a két szó van tiltólistán az oldal információi szerint, hanem oldalakon keresztül sorolják a kerülendő szavakat és kifejezéseket a belső és a kedvezményezettekkel folytatott kommunikációban. Kedvezményezetteken az EMMI által kezelt uniós pályázatok nyerteseit kell érteni.

Elsősorban a negatív csengésű szavak, például a mélyszegénység, gyermekszegénység, de olyanok is, mint az esélyegyenlőség, ápoló is ide tartozik. A kommunikációs útmutató azonban alternatívákat is felajánl a kerülendő szavak helyett, például a szegény, szegénység helyett a rászorult, rászorultság kifejezéseket.

A minisztérium elismerte a levél létezését a VS kérdésére, amely útmutatás szerintük segíti az egységesebb, pontosabb mindennapi munkát.

VS.hu
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter