kapubanner for mobile
Megjelent: 12 éve

Hamarosan lezárul a rendőrség átszervezése

Már ezen a héten a belügyminiszter asztalára kerülhet a Budapesti Rendőr-főkapitányság átszervezéséről szóló előterjesztés, ennek jóváhagyása és végrehajtása után pedig még ősszel lezárulhat a szervezet januárban indított átalakulása - írja a Magyar Nemzet.

A Magyar Nemzet névtelenséget kérő minisztériumi forrásokra hivatkozva azt írta a változtatásokkal kapcsolatban, hogy Pintér Sándor belügyminiszter tavaly ősszel írta elő minden rendvédelmi vezetőnek, hogy értékelje az általa irányított szerv munkáját, működését, majd tegyen javaslatot az általa indokoltnak tartott esetleges változtatásokra és személycserékre.

A lap szerint Hatala József országos rendőrfőkapitány már V. László vállalkozó és a vele törvénysértő kapcsolatban álló főrendőrök lebukása előtt egy hónappal javaslatot tett az átalakításra, arról pedig már januárban döntöttek, hogy megszüntetik a Nemzeti Nyomozó Iroda és a BRFK párhuzamosan működő egységeit.

Magyar Nemzet/MTI
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek