Megjelent: 13 éve

Hardy Mihály átigazolt a Budapest Airporthoz

Február elsejétől Hardy Mihály a Budapest Airport (BA) vállalati és közkapcsolati igazgatója, aki korábban a Tesco Global Zrt. kommunikációs igazgatójaként dolgozott.

Az új igazgató és csapata felelős a BA külső, belső kommunikációjáért, kormányzati kapcsolataiért, és a vállalati felelősségvállalásért. Emellett az új igazgatósághoz tartozik a vállalati marketing is, amely felügyeli a társaság arculatával kapcsolatos kérdéseket és a BA marketing stratégiáját.

Hardy Mihály Donatella Gassertől veszi át a feladatokat. Donatella továbbra is a Budapest Airportot irányító konzorcium többségi tulajdonosa, a HOCHTIEF AirPort kommunikációs igazgatója marad.

Hardy Mihály mielőtt csatlakozott a Budapest Airporthoz, 2006-tól a Tesco Global Zrt. kommunikációs igazgatójaként tevékenykedett. Korábban több éven keresztül a médiában dolgozott: az ATV, azt megelőzően pedig a TV 3 hírigazgatói teendőit látta el.
A Magyar Televíziónál eltöltött 17 év alatt elsősorban a híradó és a külpolitika területén dolgozott riporterként és szerkesztőként, hat évig volt az MTV moszkvai tudósítója.

Egyetemi végzettségét a Moszkvai Állami Nemzetközi Kapcsolatok Főiskoláján (MGIMO) nemzetközi újságírás szakon szerezte, beszél angolul, oroszul és spanyolul
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter