Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 10 éve

Herczog László lesz az új munkaügyi miniszter

Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt a konfliktushelyzetek kezelésében nagy gyakorlatot szerzett, kiváló embert jelöl szociális és munkaügyi miniszternek - mondta Szűcs Erika, a távozó szociális és munkaügyi miniszter kedden Budapesten újságíróknak. Sajtóhírek szerint a tárca várományosa Herczog László.

images

Herczog László
Szűcs Erika úgy vélte, hogy Herczog László új miniszterként biztosítja a minisztériumban az elkezdett munkák folytonosságát és a hatékony válságkezelést. A szocialista politikus elmondta azt is, nem érte meglepetésként, hogy mást jelölnek helyette miniszternek. Hozzátette: az új tárcavezetőnek sok dolga lesz, mert elindultak olyan munkák, amelyek a válság utáni időszakról szólnak a foglalkoztatáspolitikában és a szociálpolitika filozófiájának átalakításában. Ezeket kell folytatni, és akkor sikeres lesz a tárca - hangsúlyozta.

Szűcs Erika az MSZP frakcióülés szünetében arról is beszélt, hogy még nem tudja, hol folytatja a munkát. "Dolgozni mindig dolgoztam egész életemben, és gondolom, hogy ezután is fogok. Nagyon szép témákra találtam rá ennél a tárcánál. Úgyhogy gondolom, hogy lesz feladat, és én szívesen fogom csinálni" - fogalmazott.
Follow hrportal_hu on Twitter