Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Herczog László lesz az új munkaügyi miniszter

Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt a konfliktushelyzetek kezelésében nagy gyakorlatot szerzett, kiváló embert jelöl szociális és munkaügyi miniszternek - mondta Szűcs Erika, a távozó szociális és munkaügyi miniszter kedden Budapesten újságíróknak. Sajtóhírek szerint a tárca várományosa Herczog László.

images

Herczog László
Szűcs Erika úgy vélte, hogy Herczog László új miniszterként biztosítja a minisztériumban az elkezdett munkák folytonosságát és a hatékony válságkezelést. A szocialista politikus elmondta azt is, nem érte meglepetésként, hogy mást jelölnek helyette miniszternek. Hozzátette: az új tárcavezetőnek sok dolga lesz, mert elindultak olyan munkák, amelyek a válság utáni időszakról szólnak a foglalkoztatáspolitikában és a szociálpolitika filozófiájának átalakításában. Ezeket kell folytatni, és akkor sikeres lesz a tárca - hangsúlyozta.

Szűcs Erika az MSZP frakcióülés szünetében arról is beszélt, hogy még nem tudja, hol folytatja a munkát. "Dolgozni mindig dolgoztam egész életemben, és gondolom, hogy ezután is fogok. Nagyon szép témákra találtam rá ennél a tárcánál. Úgyhogy gondolom, hogy lesz feladat, és én szívesen fogom csinálni" - fogalmazott.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter