Megjelent: 6 éve

Hogyan éljük meg a változást a karrier terén?

Bizonytalanság és kudarclehetőség, vagy fejlődés és újrakezdés a változás. Ezt a dilemmát elemzi a Profession.hu.

Ha valaki hosszú ideje van egy munkahelyen, elszokott az állásinterjúktól, és lehet, hogy bár másutt új kihívások várnák, nem akar mozdulni a megszokott, ismerős helyzetből.

A mérleg nyelve azonban van, hogy mégis a változtatás felé billen, akkor is, ha bizonytalanabb a helyzet. Van, amikor a munka élvezete, a személyiséghez közelebb álló feladat lehetősége dönt, akkor is, ha anyagi előnnyel nem is jár.

Egy új munkahelyen újra bizonyítani kell, több energiát kell befektetni, és a siker persze nem garantált. Ugyanakkor a váltás felpörgetheti a motivációt, új lehetőségeket, pozíciót és jobb fizetést is hozhat.

Profession.hu
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter