kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Hol várhatóak adóellenőrzések januárban?

Nógrád és Baranya megyében több helyszínen is számítani kell az adóellenőrökre a NAV adótraffipax oldala szerint.

adóellenőr-

A NAV adótraffipax oldala szerint a következő hetekben az alábbi helyszíneken várhatóak adőellenőrzések:

BARANYA MEGYE

2022.01.07.

Ellenőrzések Baranyában január 10. és 16. között

A NAV baranyai munkatársai január 10. és 16. között kedden Pécsett, az edzőtermekben, szerdán Pécsváradon és Hosszúhetényben a vendéglátóhelyeken, csütörtökön pedig Siklóson, a Felszabadulás utcai üzletekben ellenőriznek.   Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét is.   A megye építkezésein a hét bármely napján megjelenhetnek a hivatal munkatársai, ahol a dolgozók bejelentését, és a foglalkoztatás egyéb szabályainak a betartását ellenőrzik.  

A NAV baranyai munkatársai január 3. és 9. között szerdán a pécsi Plázában található vendéglátóhelyeket, csütörtökön Baksán és Görcsönyben, míg pénteken Pogányban a kereskedőket és vendéglátóhelyeket ellenőrzik A revizorok vizsgálják a nyugta – és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, a pénztárgépek szabályos üzemeltetését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét.

HAJDÚ-BIHAR MEGYE

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2022. január 10. és 13. között a megyei építkezéseken ellenőrzik a szabályszerű foglalkoztatást.

HEVES MEGYE

A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2022. januárban a megyei vendéglátóhelyeken, éttermekben, gyorséttermekben ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az áruk eredetét. 

NÓGRÁD MEGYE

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2022. január 10. és 14. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

január 10. (hétfő)                        Salgótarjáni járás,
január 11. (kedd)                        Balassagyarmati járás,
január 12. (szerda)                      Pásztói járás,
január 13. (csütörtök)                  Szécsényi járás,
január 14. (péntek)                      Bátonyterenyei járás.

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják a zöldség-, és gyümölcs-kiskereskedőknél. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, illetőleg a pénztárgép éves felülvizsgálatának elvégeztetését.

 

fotó: pixabay

 

  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek