Megjelent: 10 éve

Holland tulajdonos kezébe került a VT-Soft

A VT-Soft többségi tulajdonosa, a lengyelországi Teta SA bejelentette, hogy a világ egyik legnagyobb pénzügyi szoftverfejlesztő és szolgáltató vállalata, a Unit4 tulajdonába került.

images

NEXON OUTSOURCE szolgáltatás

Garantált minőség, teljes körű felelősség.
Bízza ránk bérszámfejtését és HR-adminisztrációját! Legyen a feladat és a felelősség is a miénk! Szakértő munka-társaink 60 ezer munkavállaló bérszám-fejtését végzik. Kiegészítésként ajánljuk:

- korszerű munkaidő- és HR-szoftver felhőszolgáltatásban


- elektronikus bérjegyzék

- teljes körű cafeteria adminisztráció


További információ:

A VT-Soft Kft. augusztustól holland érdekeltségbe került, miután a Unit4 csoport felvásárolta a magyar szoftvercég többségi tulajdonosát, a lengyel Teta SA-t.

A holland cégóriás májusban nyújtotta be hivatalos felvásárlási szándékát és pályázatát, amelyet a Teta részvényesei méltányosnak találtak.

A Unit4 egy globális szoftverszállító- és szolgáltató vállalat, amelynek legfontosabb célja, hogy hatékony támogatást nyújtson a dinamikus vállalatoknak az üzleti változásokhoz történő egyszerű, gyors és költséghatékony alkalmazkodásban. A vállalatcsoport tulajdonában van a világ számos piacvezető, az üzleti változásokat támogató szoftvermárkája, beleértve az Agresso Business World-öt és a CODA pénzügyi menedzsment szoftvereit.

A Unit4 a világ hat legnagyobb ERP cége között található - a közepes méretű vállalatok piacán - és Európa második legnagyobb ERP szállítója. 13 európai országban rendelkezik irodával és hat további országban az észak-amerikai, a csendes- óceáni és ázsiai, illetve afrikai térségben. Emellett számos egyéb országban végez kereskedelmi tevékenységet.

Hazánkban Unit4 Coda Hungary Kft. és immár a VT-Soft képviseli a holland vállalatot. Előbbi cég a pénzügyi szféra igényeit kielégítő termékek és szolgáltatások teljes skáláját nyújtja - kezdve a díjnyertes számviteli és beszerzési rendszerektől, a tervezésen, a költségvetés készítésen, a konszolidáláson, a jelentéskészítésen és az analitikus nyilvántartásokon át a folyamatfigyelésig, valamint a vezetői információk nyújtásáig.

A Teta Lengyelország piacvezető vállalatirányítási és HRM szoftvereket fejlesztő vállalata, amelynek szintén erős a jelenléte a magyar humánügyviteli szoftver és outsourcing piacon. A felvásárlás biztosítja a piacvezető szerepet a lengyel ERP és a magyar HRM rendszerek piacán a Unit4 számára, valamint megteremti az alapokat a cég közép- és kelet-európai terjeszkedési céljainak megvalósításához.

Ebben a régióban gyorsabban fejlődik a vállalatirányítási szoftverek piaca, mint Nyugat-Európában, ezért ideális területet biztosít a növekedéshez a cég számára. Az ügylet révén a Teta, illetve a VT-Soft is egy nemzetközileg is elismert cégcsoport tagjává vált, s ez lehetővé teszi a gyorsabb növekedést, a hatékonyabb termékfejlesztést és működést, a nagy tenderek még magasabb színvonalú teljesítését, valamint a piaci részesedés további növelését.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A Lidl Magyarország is emeli a béreket 2020-ban

A Lidl Magyarország 7,3 milliárd forintot fordít az idén béremelésre - írják közleményükben. Teljes cikk

Kiemelten fontos a Mátrai Erőmű dolgozóinak megtartása

Bizottság létrehozását kezdeményezi a Mátrai Erőmű átalakításával kapcsolatban az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az ügyben... Teljes cikk

Visszavásárolják az alapítók a Prohuman lengyel tulajdonrészét

A lengyel Work Service és a Prohuman magyar alapítói - akik eddig is vezették a céget - tavaly megállapodást kötöttek a Prohuman lengyel kézben... Teljes cikk