Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 14 éve

HR tanfolyam jótékonysági célból

A vállalati jótékonyság már nem ismeretlen Magyarországon. Újszerű adományozási formával jelentkezik a Pepper Rendszerház Rt. és a Budapesti Gazdasági Főiskola.

A vállalati jótékonyság már nem ismeretlen Magyarországon. A leggyakoribb jótékonysági forma a pénzadomány, a szolgáltatásbeli és tárgyi adomány, de ma már az sem szokatlan, ha a vállalatok kreatív eszközökkel igyekeznek jótékony célokat szolgálni. Újszerű adományozási formával jelentkezik a Pepper Rendszerház Rt. és a Budapesti Gazdasági Főiskola: a főiskola Lotz-termének freskóit, többek közt Lotz Károly és Than Mór festményeit a HR szakembereknek szóló tanfolyam részvételi díjaiból próbálják meg restaurálni.

A Pepper Rendszerház által kezdeményezett mesterkurzuson gyakorlati és elméleti szakemberek tartanak előadásokat HR-eseknek, illetve klubestekkel zárulnak a rendezvények. A cég a kurzusnak helyet adó Budapesti Gazdasági Főiskolát alapítvány létrehozásával segíti.

Idén nyílttá tették a kurzust, vagyis nem csak a meghívott HR-szakembereket várják, és a részvétel sem ingyenes. Az alapítvány a szakma összefogására épít, a festmények restaurálása így tulajdonképpen a szakmának lesz köszönhető, amely figyelemreméltó újdonság Magyarországon. Az előadók között olyan nevek szerepelnek, mint az ExxonMobil HR igazgatója, a Vodafone Rt. vezérigazgatója és a Raiffeisen Bank Rt. HR igazgatója, míg a témák között a kompenzációs tendenciákon túl napjaink legkeresettebb HR-témáival ismerkedhetnek meg a résztvevők. Az érdeklődők a www.bgf.hu/hr-mesterkurzus oldalon részletes információt kaphatnak az eseménysorozatról.
Follow hrportal_hu on Twitter