Megjelent: 8 éve

Karitatív csapatépítő élményprogram

Miközben a CSR egyre nagyobb teret hódít a vállalatok körében és számos példamutató programmal találkozunk, mégis a vállalatok társadalmi befektetéseinek egyik legnagyobb potenciállal rendelkező formája, a karitatív tevékenységek még nem foglalták el megillető helyüket hazánkban.

JÓ CSAPATÉPÍTÉS?
JÓ PROGRAM?
JÓ ÉLMÉNY?
JÓ!


A karitatív programok és az önkéntes tevékenységek szerves részei egy vállalat társadalmi befektetéseinek, így CSR stratégiájának is.


Számos előnnyel járul hozzá a vállalat hosszú távú céljainak eléréséhez, elismertségéhez és a munkatársak fejlődéséhez, elégedettségéhez:

 • nagyszerű csapatépítő és a munkahelyi hangulatra kedvezően hat
 • az alkalmazottak képességeit, készségeit és együttműködésüket fejleszti
 • munkatársak lojalitását és proaktivitását növeli
 • biztosítja a fenntartható fejlődést
 • kiváló szemléletformáló
 • vállalati egészségmegőrző
 • és nem utolsó sorban remek kikapcsolódás és regenerálódás

  Az ország egész területén rengeteg szervezet, alapítvány szorul segítségre - kizárólag olyan intézményeket javaslunk karitatív programok helyszínéül, akiket ismerünk, ahol biztosan tudjuk, hogy elkél a segítő kéz.


  Rengeteg különböző lehetőséget ajánlunk vállaltuk igényeihez igazíthatóan:

 • egyszerű szaktudást nem igénylő fizikai munkák: játszótér- és fejlesztő park építése, virágültetés, parkosítás, felújítás, építés, stb.
 • némi előzetes felkészülést igénylő feladatok: oktatás, stratégiák kidolgozása, know-how megosztás, közös gondoskodó nap, pro bono projektek, stb.
 • hosszú távú tervezés esetén: egy adott cél felkarolása és támogatása, komolyabb jótékony projektek szervezése, kivitelezése, stb.
 • kapcsolódó élményprogramok: közös nordic - walking Down-szindrómás embertársainkkal, közös szüret autista fiatalokkal, stb.

  Egy karitatív csapatépítés során sokkal többet kapnak, mert adnak! Személyes egyeztetéshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


  Mert JÓ! - csak egy visszajelzés a sok közül és mind-mind hasonló...

  "Nagyon jó volt a pénteki nap, én személy szerint nem azt éreztem, hogy adtam, hanem azt, hogy kaptam. :) Ez a munka nekünk is egyfajta terápia volt, összefogás egy jó cél érdekében, mindemellett pedig igazán jól éreztük magunkat. Örülök annak, hogy a mostani anyagias és személytelen világban vannak még ilyen emberek, akik ezt az alapítványt működtetik, illetve a munkájukat segítik. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek az eseménynek és köszönöm a lehetőséget!
  A következő idézet mindent elmond: "Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít." (Ralph Waldo Emerson) Kívánom Nektek, hogy kapjatok még sok segítséget a munkátokhoz és legyen erőtök a folytatáshoz! Szeretettel..."


  További visszajelzések és fotók:
  www.karitativprogram.hu/kapcsolat
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
  • 2021.05.10 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.05.13 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. Részletek Jegyek
  Follow hrportal_hu on Twitter
  További cikkek
  Atipikus helyzetben az atipikus az ideális foglalkoztatási forma

  A 2021.év elején a munkaerő-kölcsönzésről megjelent felmérésből kiderült - melyet a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége (MMOSZ)... Teljes cikk

  Legyél te a jövő menedzsere!

  A Menedzserszövetség, rendkívül sikeres első három mentor programját követően, 2021. áprilisától folytatja kezdeményezését Jövő Menedzsere 4.0... Teljes cikk

  20 éves az AT WORK!

  A születésnap a legtöbb ember életében különleges. Van aki óriási ünnepléssel, van aki elvonulással, fogadalmakkal vagy visszatekintéssel kezeli.... Teljes cikk