Megjelent: 9 éve

Ki lesz a Bankszövetség új elnöke?

Patai Mihályt választhatja elnökké a Magyar Bankszövetség elnöksége a holnapi tisztújító testületi ülésén - értesült a Világgazdaság.

Patai 2006 óta tölti be az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatói posztját, 2008 decemberében pedig a Budapesti Értéktőzsde Zrt. elnökévé választották. Az 57 éves szakember korábban - 1993-tól 1995-ig - a Kereskedelmi Bank ügyvezető igazgatója volt, majd 1996-tól tíz éven keresztül az Allianz Hungária Biztosító Rt. elnök-vezérigazgatói posztját töltötte be.

Erdei Tamás, a bankszövetség elnöke, az MKB Bank vezérigazgatója a közelmúltban jelentette be, hogy nem jelölteti magát újra a szervezet elnöki posztjára, hiszen 2009-ben csak átmeneti időszakra vállalta a feladatot.

Világgazdaság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter