Megjelent: 12 éve

Látogatottsági rekordokat döntött a CV-Online

Rekord látogatottsággal zárta az első félévet a CV-Online, amelyhez az új vírusfilmje nagyban hozzájárult. Az állásportál júniusban több mint 300.000 egyedi látogatóval és több mint 5.200.000 oldalletöltéssel érte el az új rekorderedményeket.

Júniusban is indított kampányt a HR megoldásokat kínáló vállalat, a CVO Group magyarországi online állásportálja, a CV-Online. Amellett, hogy az adatbázisukban szereplő álláskeresőket önéletrajzuk frissítésére kérték, még koncentrált online médiajelenléttel vonzották oldalukra az újonnan regisztráló álláskeresőket.

A CV-Online 27 szempont szerint kereshető és szűkíthető önéletrajz-adatbázisában a regisztrált felhasználók száma meghaladta a 145.000-et, az önéletrajzok száma pedig több mint 62.000 rúgott június végén.

Az adatbázis-frissítés segít, hogy csak ténylegesen motivált munkavállalókkal találkozzanak a HR szakemberek, és az álláskeresők csak releváns ajánlatokat kapjanak. 130 000-en nézték meg az állásportálon a június végén bemutatott vírus videót, amely így az legnézettebbek közé került .

A CV-Online-t 1996-ban alapították Észtországban, és jelenleg Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Oroszországban és Romániában van jelen.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter