Megjelent: 9 éve

Lemondott a Malév vezérigazgatója

Benyújtotta lemondását Martin Gauss, a Malév Zrt. vezérigazgatója. Döntését azzal indokolta, hogy a többségi tulajdonossal nem tudtak megállapodni a fizetéséről - értesült a Népszava.

2011. május 31-i hatállyal benyújtotta lemondását Martin Gauss, a Malév Zrt. vezérigazgatója - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV). Martin Gauss lemondásának oka, hogy a vezérigazgató a többségi tulajdonos MNV-vel nem tudott megállapodni a személyi alapbérezést illetően. A vagyonkezelő vezetője a lemondást tudomásul vette.

Az MNV közleménye szerint mind a saját munkavállalói, mind a rábízott vagyoni körébe tartozó gazdasági társaságok vezetői esetében követi a bérplafonra vonatkozó elvi szabályozást.

Népszava
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter