Lemondott az MDF szóvivője is "/>
Megjelent: 10 éve

Lemondott az MDF szóvivője is

Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője lemond elnökségi tagságáról; a szóvivő erről hétfő reggel nyilatkozott a Klubrádiónak.

Kerék-Bárczy Szabolcs azt mondta, kiáll - a lemondását vasárnap éjjel bejelentő - Dávid Ibolya pártelnök mellett, és nem akar részt venni a párt vezetésében. Az a korrekt, ha az, aki ezt a politikát támogatta, félreáll - közölte.

Az országban szükség van az MDF által képviselt liberális konzervativizmusra - fogalmazott a Klubrádióban a szóvivő. Arra a kérdésre azonban nem tudott felelni, hogy az MDF-nek van-e elég muníciója ahhoz, hogy egy új nemzedék stabilizálja a pártot.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter