Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Létszámot bővít a szarvasi Vas-Fémipari Zrt.

A szarvasi Vas-Fémipari Zrt. a következő egy-két hónapban 30-40 új alkalmazottal szeretné bővíteni jelenleg 300 fős létszámát - írta a Békés Megyei Hírlap kedden.

A lap szerint a társaságnál egyelőre kevés szakképzett szerelő, esztergályos, forgácsoló és lakatos jelentkezik, pedig a fizetés sem tartozik a legalacsonyabbak közé. A létszámbővítéshez a munkaügyi központon keresztül munkahelyteremtési támogatást kívánnak igénybe venni.

A vállalkozás azért határozta el a létszámbővítést, mert bár új piacokat még nem sikerült találniuk, viszont az eddigieknél több megrendelést kaptak partnereiktől - olvasható a Békés Megyei Hírlap keddi számában.

  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter