Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Londonban a legdrágább irodát bérelni

Továbbra is Londonban legdrágább az irodabérlés a világon, a londoni West Enden egy négyzetméter irodát évi 2122 euróért lehet bérelni, a sorban második Hong Kong Centralban 1432 euró az éves bérleti díj – tette közzé adatait a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó magyar irodája kedden.

A tízes rangsorban Moszkva áll a harmadik helyen 1092 euróval. Míg az első két helyezett tavaly is ezen a pozíción állt, addig Moszkva még csak hatodik volt az árlistán.

A további helyezettek: Peking 1027, Tokió 1003 és New York 993 euróval. Az éves árak a bérleti díj mellett az üzemeltetési költséget és – ahol van – az adót is tartalmazzák.

A listán nem szerepel Budapest, ahol az éves költség egy négyzetméterre vetítve 180-220 euró közé tehető. Ebben szerepel a havi 12-14 eurós fajlagos bérleti díj, és a 3 euró körüli fajlagos üzemeltetési költség is.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter