Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Magyar vezető a Coca-Cola palackozójának élén

Az athéni székhelyű, 27 ország palackozóit tömörítő Coca-Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC) cégcsoport igazgatótanácsa 2006. augusztus 15-i hatállyal Tarsoly Józsefet nevezte ki magyarországi egységének vezetőjévé. Személyében először kerül magyar ügyvezető igazgató a dunaharaszti üzem élére.

Tarsoly József 1994 szeptemberében csatlakozott a Coca-Cola csapatához a postmix üzletág üzemeltetési vezetőjeként. Pályafutását különböző vezetői pozíciókban folytatta (országos italautomata üzletágért felelős vezető, üzleti tervezési vezető, értékesítési vezető a jövőbeni fogyasztás területén), legutóbb országos értékesítési igazgatóként segítette a cég munkáját. Széles körű tevékenysége eredményeképpen a magyar leányvállalat értékesítési szervezete jelentős fejlődésen ment keresztül, a társaság kiemelkedő eredményeket ért el a nem szénsavas üdítőitalok forgalma és általában véve a pénzügyi eredmények tekintetében.

2006 februárjától Tarsoly József a cégcsoporton belül egy stratégiai projekt vezetőjeként szerzett nemzetközi tapasztalatot.

Tarsoly József Robert Murray ügyvezető igazgatót váltotta, aki 22 éve tagja a Coca-Cola csapatának, és öt éven át irányította a palackozó vállalatot. Vezetése alatt 26 százalékkal nőtt az egy főre eső fogyasztás Magyarországon.

Robert Murray 2006. augusztus 15-től Svájcban folytatja pályafutását ügyvezető igazgatóként, ahol a svájci piac teljes körű vezetése a feladata.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Új vezető a UPS Magyarország élén

A UPS (NYSE:UPS) bejelentette, hogy Yannick Mooijman személyében új országigazgatót nevez ki magyarországi, görögországi, romániai és szlovéniai... Teljes cikk

Átszervezések és kirúgások a török jegybanknál

A török jegybank átszervezésének részeként kirúgták a jegybank vezető közgazdászát, Hakan Karát, valamint a bank több osztályvezetőjét is - írja a portfolio.hu. Teljes cikk

Októbertől új felsővezetője lesz a Magyar Telekomnak

Magyar Telekom Igazgatósága 2019. október 1-jei hatállyal Lubor Zatko-t nevezte ki a Magyar Telekom műszaki vezérigazgató-helyettesévé - írja a portfolio.hu. Teljes cikk