Megjelent: 14 éve

Magyar vezető a Coca-Cola palackozójának élén

Az athéni székhelyű, 27 ország palackozóit tömörítő Coca-Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC) cégcsoport igazgatótanácsa 2006. augusztus 15-i hatállyal Tarsoly Józsefet nevezte ki magyarországi egységének vezetőjévé. Személyében először kerül magyar ügyvezető igazgató a dunaharaszti üzem élére.

Tarsoly József 1994 szeptemberében csatlakozott a Coca-Cola csapatához a postmix üzletág üzemeltetési vezetőjeként. Pályafutását különböző vezetői pozíciókban folytatta (országos italautomata üzletágért felelős vezető, üzleti tervezési vezető, értékesítési vezető a jövőbeni fogyasztás területén), legutóbb országos értékesítési igazgatóként segítette a cég munkáját. Széles körű tevékenysége eredményeképpen a magyar leányvállalat értékesítési szervezete jelentős fejlődésen ment keresztül, a társaság kiemelkedő eredményeket ért el a nem szénsavas üdítőitalok forgalma és általában véve a pénzügyi eredmények tekintetében.

2006 februárjától Tarsoly József a cégcsoporton belül egy stratégiai projekt vezetőjeként szerzett nemzetközi tapasztalatot.

Tarsoly József Robert Murray ügyvezető igazgatót váltotta, aki 22 éve tagja a Coca-Cola csapatának, és öt éven át irányította a palackozó vállalatot. Vezetése alatt 26 százalékkal nőtt az egy főre eső fogyasztás Magyarországon.

Robert Murray 2006. augusztus 15-től Svájcban folytatja pályafutását ügyvezető igazgatóként, ahol a svájci piac teljes körű vezetése a feladata.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter