Megjelent: 9 éve

Megszorítás és elbocsátás a közszférában

A közszférában nem lesz béremelés, és nagymértékű elbocsátásokra kell számítani. Az utazási kedvezmények megkurtítása, a családi pótlék és a gyes befagyasztása is szerepel a kormány jövő évi tervei között - írja az Origo a birtokába került költségvetés tervezetére hivatkozva.

A kormányszóvivő az ATV híradójának kérdésére nem erősítette meg az információkat, csupán annyit mondott, hogy később tájékoztatják majd a sajtót.

Rogán Antal fideszes politikus a Magyar Televízió Este című műsorában arról beszélt, a közszférában lehetnek elbocsátások, de az elbocsátottak valamilyen tartalékállományba kerülnének, és a cégek jelentős járulékkedvezményeket kapnának, ha alkalmazzák őket - írja a portfolio.hu.

atv.hu/portfolio.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter