Megjelent: 13 éve

Megszűnne a rendőri ruhapénz

A rendőri vezetés a ruhapénz megszüntetését és a természetbeni ellátás bevezetését tervezi az új rendőri ruhák bemutatásával egyidőben.

A rendőri vezetés a ruhapénz megszüntetését és a természetbeni ellátás bevezetését tervezi az új rendőri ruhák bemutatásával egyidőben. Ez azt jelentené, hogy a rendőröknek egy virtuális pénzkerete lenne, amit csak a kijelölt egyenruhaboltokban lehetne elkölteni.

Ezzel azt szeretnék elérni, hogy a rendőrök ne utángyártott termékeket vásároljanak, hanem a hivatalos, szabványos eszközöket és felszereléseket.

Az ORFK szerint a virtuális számla bevezetése, és az új ruhák megtervezése, legyártatása, cseréje sem kerülne többe annál 2,9 milliárd forintnál, amit 2007-ben a rendőrség ruházati illetmény címén kifizet.

Napi Gazdaság / HVG
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter