Megjelent: 10 éve

Megújul a MÁV vezetése augusztustól

Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter augusztus elsejei hatállyal kinevezte a MÁV Zrt. új igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjait - adja hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményére hivatkozva a Magyar Nemzet.

Az új elnök-vezérigazgató Szarvas Ferenc lett, aki 2000 óta vezeti az Államadósság Kezelő Központot, korábban a Malév elnöke, valamint több magyarországi bank vezetője és az ÁPV Rt. vezérigazgató-helyettese is volt.

Az igazgatóság tagja augusztus elsejétől: az elnök Szarvas Ferenc vezérigazgató mellett Horváth Gergely, az MNV Zrt. vezérigazgatója; Lantos Csaba, az OTP Bank Zrt. volt vezérigazgató-helyettese; Mosóczi László, a MÁV Zrt. vezérigazgató-helyettese; Sipos Sándor, a MÁV Zrt. volt vezérigazgató-helyettese.

A Felügyelő Bizottság tagja augusztus elsejétől: Szabó Ferenc elnök, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója; Dabóczi Kálmán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) főosztályvezetője; Selmeczi-Kovács Zsolt, a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezető-helyettese; Zalahegyi Tímea, az NFM főosztályvezetője; valamint a munkavállalók képviselőjeként Gaskó István és Simon Dezső.

Magyar Nemzet/MTI
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter