kapubanner for mobile
Megjelent: 2 hónapja

Melyik a legjobb kabát és miért?

A megfelelő kabát megtalálása sosem egyszerű feladat. Nem mindegy, hogy milyen évszakról van szó, milyen célokat kell szolgálnia, így ahogy például cipőt sem könnyen találunk, úgy a kabáttal is meggyűlhet a bajunk.

Melyik a legjobb kabát és miért?-

A témát azonban több nézőpontból is érdemes megnézni, mielőtt a pénztár felé vesszük az irányt. Egy divatos megoldás persze jó választás, ha valaki szeret elegánsan öltözködni, de a sportos emberek számára már lehet, hogy jobb, ha másban gondolkodnak. Szerencsére van egy, ami szinte mindenkinek tökéletes lehet, ha kabátról van szó.

Az örök érvényű választás

Mindennek megvan a maga hátulütője, úgyhogy nem lehet egyöntetűen kijelenteni, hogy valami jó vagy sem. Főleg azért nem, mert egyéni ízlés kérdése, hogy ki és miben szeret munkába, iskolába vagy éppen kirándulni menni. Fontos, hogy egy kabát valamennyire melegen tartsa a testünket, a hűvösebb napokon nem hátrány, ha nem kell bennük fázni. A Pamutlabor Pólónyomda farmerkabátjai szinte mindenki gardróbjában elférnek, hiszen univerzálisak, bármihez viselhetők, nem vastagok, de nem is vékonyak.

Ezek a változatok pont annyira tartanak melegen bennünket, amire tavasszal vagy ősz elején szükségünk lehet. Nem beszélve a nyári hűvösebb estékről, amikor szintén gyakran elkél egy vastagabb darab. Fesztiválokra, születésnapokra, munkába, de még iskolába is viselhetők, legyen szó nadrágos vagy szoknyás szettről. Nem gyűrődnek, tartósak, minőségiek, ráadásul nem izzadunk beléjük, hiszen nem tapadnak hozzá a bőrünkhöz sem.

A farmerkabát előnyei

Sokszor szokták nevezni hivatalos őszi kabátnak is, hiszen sosem mennek ki a divatból. Jogos gondolat tehát, ha beszerzünk egyet, sosem tudni, hogy mikor lesz rá szükség. Előnye, hogy a műbőrrel ellentétben nem forrósodik fel, meleg időben sem érezzük magunkat kényelmetlenül.

Jól szellőzik, hiszen kissé átengedi a levegőt, bár hozzá kell tenni, hogy nem vízlepergető, így a táskánkba mindig tegyünk egy esernyőt vagy egy esőkabátot. Végül, de nem utolsósorban muszáj megemlíteni, hogy könnyen tisztítható, ami egy dzseki esetében szintén nem egy elvetendő szempont.

Milyen kabátok jöhetnek még szóba?

A ballonkabátok, a szövet és a steppelt változatok mind elegánsak, könnyen kombinálhatóak bármilyen szettel. A szövetkabátok bár tipikusan téli viseletnek számítanak, hiszen nem annyira melegek, azért ősszel is gyakran előtérbe kerülnek. A legtöbb darab pont annyira tart bennünket melegen, amire egy borongós és szürke napon szükségünk van.

Ami pedig a steppelt dzsekiket illeti, inkább a sportos szettek mellé javasoltak, nem annyira elegánsak, mint az előbb említett változatok. Könnyűek, nem érezni a súlyukat, miközben kellemesen melegen tartják a testünket. Gyakran kaphatóak szélálló változatban, de olyan is előfordul, hogy vízlepergetőek, így érdemes köztük is szétnézni.

  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02JOBVERSE Állásbörze Állásbörze nem csupán egy esemény, hanem egy lehetőség, ahol céged kiemelkedhet a tömegből és személyesen találkozhatsz a legígéretesebb jelentkezőkkel. info button Részletek ticket button Jegyek