Megjelent: 12 éve

Menesztik Hiller Istvánt?

Oktatási szakértők és szakmai szervezetek arról tájékoztatták a Magyar Hírlapot, hogy az oktatási apparátus kivár az érdemi döntések meghozatalával, mert bizonytalanná vált a tárca vezetőjének, Hiller Istvánnak a pozíciója.

Az utóbbi hetekben rendkívül lassúvá vált a szakmai munka az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Számos olyan kérdésben megrekedtek a tárgyalások, amelyeket még a következő tanév kezdete előtt, tehát két hónapon belül rendezni kellene.

A Kormányszóvivői Iroda tájékoztatása szerint teljesen alaptalanok a személycserére, Hiller István menesztésére vonatkozó értesülések. Eddig kétszer - januárban és a tandíjkérdésben a kormánynak súlyos vereséget hozó márciusi népszavazás után - merült fel Hiller István esetleges leváltása.

Magyar Hírlap
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter