kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Mi a Solana vásárlás menete?

A 2017-ben elindított Solana (SOL) gyorsan több ezer decentralizált pénzügyi alkalmazás nélkülözhetetlen alapjává vált. Natív érméje, a SOL, támogatja a Solana blokkláncon zajló tranzakciókat, és csábító célpontként szolgál a befektetők számára.

kripto-

A Solana blokklánc egy Proof of History konszenzusmechanizmust használ, amely drámaian gyorsabb és skálázhatóbb, mint a Bitcoin, az Ethereum és más széles körben használt blokkláncok által alkalmazott algoritmusok.

Mivel a PoH konszenzusa ennyire gyors, a Solana nem találta szükségesnek, hogy az alkalmazások teljesítményét shardinggal és más Layer 2 (2. réteg) skálázhatósági megoldásokkal támogassa. A fő lánc egyetlen állapotot tart fenn világszerte, ezáltal egyszerűsítve a fejlesztést és biztonságosabbá téve a blokkláncot az alkalmazások és a felhasználók számára.

Hatékonysága és a magas szintű fejlesztési eszközök támogatása miatt a Solana (SOL) a blokklánc-alapú alkalmazások platformjaként az Ethereum riválisává vált. A Solana különösen erős a decentralizált pénzügyek, vagyis a DeFi területén.

Ez viszont vonzóvá tette a Solana-t a befektetők számára, különösen azok számára, akik úgy vélik, hogy a blokklánc technológia kulcsfontosságú technikai szerepet fog játszani a Web3 ökoszisztémában.

Íme egy gyors áttekintés és néhány tipp arról, hogy hol és hogyan vásároljunk Solana-t (SOL).

Hol lehet Solana-t (SOL) vásárolni?

 Nincs hiány olyan webhelyekből és kriptoplatformokból, amelyek szívesen adják el a Solanat a vásárlóknak. Sajnos a platformok e nagy száma teszi a webhely kiválasztását az egyik legnehezebb feladattá, amikor a Solana megvásárlásának módjáról van szó.

A legtöbb tőzsde — beleértve a decentralizált tőzsdéket, vagy DEX-ek is, amelyek az elmúlt időben olyan nagy figyelmet kaptak a kriptoközösségben — ugyanazt a viszonylag szűk közönséget szolgálja ki, amely többnyire olyan tapasztalt kriptovásárlókból áll, akik számára nem okoz gondot egy pénztárca kiválasztása, sem a hexadecimális kriptográfiai kulcsok biztosítása vagy a blokklánc hálózattal való közvetlen interakció.

Az idő múlásával egyre több új befektető érdeklődik a SOL és más kriptovaluták vásárlása iránt. A csak szakértőknek szóló platformok nem biztosítják azt a biztonságot, eszközkészletet és segítséget, ami lehetővé tenné ezeknek a felhasználóknak a sikeres befektetést. Ezek a platformok főleg a számítástechnika- és a blokklánc szakértők igényeit hivatottak kielégíteni. Nagyszerű megoldás a digitális bennfenteseknek.

A legtöbb felhasználó számára nem ez jelenti a legjobb választ arra a kérdésre, hogy hol lehet Solana-t vásárolni. Ha nem a Python az anyanyelved, akkor jobban jársz, ha létrehozol egy fiókot egy olyan letétkezelő kriptoplatformon, mint a Kriptomat. 

A letétkezelő platformok használata egyszerű. Biztosítják a Solana aktuális kereskedési árfolyamát és a vásárlás lehetőségét. Ha új vagy a blokkláncok világában, és SOL érméket szeretnél vásárolni, a Kriptomat egy remek választás.

Gyorsan rájössz, hogy egy fiók létrehozása egy kicsit bonyolultabb, mint a felhasználónév és a jelszó megadása. Ha egy kriptotőzsde megköveteli tőled a személyezonosságod igazolását egy kormány által kiállított útlevél vagy más személyi igazolvány elektronikus másolatának benyújtásával, az minden bizonnyal az jelenti, hogy az illető tőzsde jó hírű és tisztességes. Ezeket az úgynevezett „Ismerd meg az ügyfeled” (KYC) előírásokat minden olyan vállalkozásnak meg kell követelnie, amely megfelel az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletébe foglalt pénzmosás elleni rendelkezéseknek.. 

A személyazonosság ellenőrzése néhány oldalon órákig napokig is eltarthat. A Kriptomatnál az egyszerű KYC-eljárások percek alatt elvégezhetők.

Először is meg kell adnod a címedet, és fel kell töltened egy nagy felbontású elektronikus képet az államilag kibocsátott útleveledről (vagy bizonyos országokban a vezetői engedélyedről). A Kriptomat végigvezet egy szelfi elkészítésén – ez egy olyan fotó lesz, amely megegyezik a kormány által kibocsátott személyi igazolványodban szereplő fényképpel. A legtöbb esetben a személyazonosság ellenőrzése néhány percen belül megtörténik.

Hogyan vásároljunk Solana-t?

Miután létrehoztad és ellenőrizted a fiókod, készen állsz arra, hogy a SOL megvásárlásának következő lépéseire összpontosíts.

A Solana (SOL) vásárlás leggyorsabb és legegyszerűbb módja egy Visa vagy Mastercard használata. Válaszd a Vásárlás lehetőséget a menüből, és kövesd az utasításokat – másodperceken belül SOL-t vásárolhatsz, ami azonnal hozzá is adódik a Kriptomat pénztárcádhoz.

Ha úgy tetszik, átutalhatod a befektetésre szánt összeget a Kriptomatnak banki átutalással vagy egy olyan pénzátutalási szolgáltatással, mint a Skrill vagy a Neteller. A Kriptomat a legelterjedtebb európai fiat valutáknak több mint egy tucatját elfogadja letétként. Amint a befizetésed megjelenik a fiókodban, követheted a menüpontokat és vásárolhatsz.

Ez minden, amit tudnod kell. Most már szakértője vagy a SOL-vásárlás művészetének. 

A legfontosabb döntés, amit hozol, annak kiválasztása, hogy hol vásárolsz Solana-t. A kriptoplatformok értékelésekor mindenképpen vedd figyelembe az engedélyeket és a szabályozásokat, a biztonsági tanúsítványokat, a befektetési eszközöket, a használat egyszerűségét és az ügyfélszolgálatot.

Online SOL-vásárlás esetén nem kapsz fizikai formában Solana érméket. A megvásárolt érméket a blokkláncon lévő elektronikus címedre továbbítják. A Kriptomat a nyilvános kulcsú titkosítás minden részletét kezeli, ezáltal biztosítva, hogy a kripto azonnal továbbításra kerüljön, és biztonságban maradjon.

 

  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek