Megjelent: 4 éve

Mit is adjak ajándékba?

Nincs ötleted karácsonyra? Esetleg születésnap, névnap vagy évforduló közeleg? Netalán találkozol egy régen látott baráttal, ismerőssel, rokonnal, és szeretnél egy személyes, egyedi meglepetést? Vagy egy esküvőre, lány- vagy legénybúcsúra lenne szükséged vicces ajándékra? Az Ajándékweb oldalán biztosan megtalálod a neked megfelelő meglepetést. Néhány termék közelebbi bemutatásával szeretnénk téged inspirálni.

Vicces pólók

Minden bizonnyal te is találkoztál már olyan fazonnal az utcán, aki hihetetlen öltözékével hívta fel magára a figyelmet. Ennek legegyszerűbb módja, ha egy vicces felsőben jelenik meg. A pólók színe, fazonja, felirata minden esetben szemet szúr, és késztetést érzünk, hogy elolvassuk, közelebbről megnézzük, hogy gazdája mire szeretné felhívni a figyelmet.

Az olykor groteszk feliratok vagy minták figyelemfelhívásra, egy jó ügy melletti állásfoglalásra vagy akár társadalomkritikára is utalhatnak. Felhívom a figyelmet ugyanakkor, hogy a cél nem a polgárpukkasztás, sokkal inkább az egyéniség kifejezésének eszköze, vagy görbe tükör tartása az egyén vagy a közösség felé. Lényeg, hogy megmosolyogtassa viselőjét és mindazokat, akik vele azon a napon találkoznak.

Boros Cola?

A pólók némelyike valamilyen márkajelzés kifigurázott változata. Azt hiszem minden családban van olyan egyén, aki minden egyes rendezvényen az italfelelős. Az Ajándékweb oldalán találsz neki való meglepetést is. Tökéletes választás lenne egy póló Boroskóla felirattal, a legnépszerűbb márka logójába csomagolva.

Csillagok háborúja

Mindezek mellett abban is biztos vagyok, hogy a baráti körödben van legalább egy Csillagok Háborúja rajongó, aki fejből fújja a klasszikus és kevésbé ismert idézeteket is. Mit gondolsz? Ő örülne egy Darth Vader felsőnek? Mondjuk Your Father felirattal?

A munka hőseinek

Nyugdíjazás, munkahelyváltás, új kolléga vagy régi? Nézz szét az Ajándékweb munka, hobby pólói között, hátha találsz személyre szóló ajándékot. A kedvencem: 100%-ot teljesítek, 17%-ot hétfőn, 21%-ot kedden, 29%-ot szerdán, 22%-ot csütörtökön, 11%-ot pénteken. Nos, beindult a fantáziád?

Örömapa szett

Ki ne gondolna az esküvőn az örömszülőkre? Hiszen ők azok, akik ugyan boldogok, hogy szemük fénye megtalálta a boldogságát, na de mégiscsak kissé le is törnek, hiszen a férjhez menéssel és nősüléssel bizony gyermekük megalapozza saját családját, és már nem az ő pici fiuk vagy lányuk lesz többé. Ennek feszültségét oldhatod egy „Lakodalmat fizetek! Segélyt nyújtok!” feliratú pólóval.

Ha épp közeledik egy alkalom, amelyre jó lenne egy egyedi ajándék, keresd fel a cég oldalát és válogass kedvedre.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Kölcsönzött munkaerőt keres az elbocsátottak helyére az oroszlányi Wescast

Munkaerő közvetítő cégen keresztül toboroz dolgozókat a Wescast, mely a szakszervezet szerint 180 embert bocsátott el nemrég. Teljes cikk

Augusztus 31-ig lehet pályázni a munkahelyvédelmi programra

Van olyan nagyvállalat, amelyik 3500 dolgozójával vesz részt a programban - mondta el Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár. Teljes cikk

266 ezer 300 forint volt a nettó átlagkereset márciusban

A reálkereset 4,6, a nettó átlagkereset 9,6 százalékkal nőtt z előző év azonos időszakához képest. Teljes cikk