Megjelent: 4 éve

Mit is adjak ajándékba?

Nincs ötleted karácsonyra? Esetleg születésnap, névnap vagy évforduló közeleg? Netalán találkozol egy régen látott baráttal, ismerőssel, rokonnal, és szeretnél egy személyes, egyedi meglepetést? Vagy egy esküvőre, lány- vagy legénybúcsúra lenne szükséged vicces ajándékra? Az Ajándékweb oldalán biztosan megtalálod a neked megfelelő meglepetést. Néhány termék közelebbi bemutatásával szeretnénk téged inspirálni.

Vicces pólók

Minden bizonnyal te is találkoztál már olyan fazonnal az utcán, aki hihetetlen öltözékével hívta fel magára a figyelmet. Ennek legegyszerűbb módja, ha egy vicces felsőben jelenik meg. A pólók színe, fazonja, felirata minden esetben szemet szúr, és késztetést érzünk, hogy elolvassuk, közelebbről megnézzük, hogy gazdája mire szeretné felhívni a figyelmet.

Az olykor groteszk feliratok vagy minták figyelemfelhívásra, egy jó ügy melletti állásfoglalásra vagy akár társadalomkritikára is utalhatnak. Felhívom a figyelmet ugyanakkor, hogy a cél nem a polgárpukkasztás, sokkal inkább az egyéniség kifejezésének eszköze, vagy görbe tükör tartása az egyén vagy a közösség felé. Lényeg, hogy megmosolyogtassa viselőjét és mindazokat, akik vele azon a napon találkoznak.

Boros Cola?A pólók némelyike valamilyen márkajelzés kifigurázott változata. Azt hiszem minden családban van olyan egyén, aki minden egyes rendezvényen az italfelelős. Az Ajándékweb oldalán találsz neki való meglepetést is. Tökéletes választás lenne egy póló Boroskóla felirattal, a legnépszerűbb márka logójába csomagolva.

Csillagok háborújaMindezek mellett abban is biztos vagyok, hogy a baráti körödben van legalább egy Csillagok Háborúja rajongó, aki fejből fújja a klasszikus és kevésbé ismert idézeteket is. Mit gondolsz? Ő örülne egy Darth Vader felsőnek? Mondjuk Your Father felirattal?

A munka hőseinekNyugdíjazás, munkahelyváltás, új kolléga vagy régi? Nézz szét az Ajándékweb munka, hobby pólói között, hátha találsz személyre szóló ajándékot. A kedvencem: 100%-ot teljesítek, 17%-ot hétfőn, 21%-ot kedden, 29%-ot szerdán, 22%-ot csütörtökön, 11%-ot pénteken. Nos, beindult a fantáziád?

Örömapa szettKi ne gondolna az esküvőn az örömszülőkre? Hiszen ők azok, akik ugyan boldogok, hogy szemük fénye megtalálta a boldogságát, na de mégiscsak kissé le is törnek, hiszen a férjhez menéssel és nősüléssel bizony gyermekük megalapozza saját családját, és már nem az ő pici fiuk vagy lányuk lesz többé. Ennek feszültségét oldhatod egy „Lakodalmat fizetek! Segélyt nyújtok!” feliratú pólóval.

Ha épp közeledik egy alkalom, amelyre jó lenne egy egyedi ajándék, keresd fel a cég oldalát és válogass kedvedre.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
  • 2021.05.10 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.05.13 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter