Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 8 hónapja

Ingyenes álláspiaci képzések

A munkaerőpiacra visszatérést segítő ingyenes képzést indít a Budapesti Politechnikum Alapítvány a Norvég Alap támogatásával - közölte Visegrádi Judit projektmenedzser. Az alapítvány által működtetett iskola tanfolyamaira február 10-éig várják a jelentkezéseket.

images

images

Nőknek szóló és vállalkozóvá képző kurzusok


A Norvég Alap 579 ezer euró támogatásával és 10 százalék önerő biztosításával bővíti oktató bázisát a Budapesti Politechnikum Alapítvány. A projektmenedzser tájékoztatása szerint a Norvég Alap támogatásával megvalósuló program vállalkozásfejlesztési részéhez tartoznak az ingyenes képzések, köztük a csak nőknek szóló, önfoglalkoztatóvá válást segítő tanfolyamok.


A program megvalósítása során az alapítvány hangsúlyt helyez a hátrányos helyzetűekre, és vállalták, hogy 80 tanuló számára megszervezik az ingyenes ECDL tanfolyamot, a vizsgáztatást, amely szintén február közepén indul.


Ezen kívül a projektgazda alapítvány a Norvég Alap programjában 2010 áprilisáig összesen 210 vállalkozó számára tart tréninget. Elsősorban vállalkozást indítani szándékozó fiataloknak, a munkaerőpiacról kiszorult idősebbeknek, illetve a már működő vállalkozóknak pénzügyi, adóügyi, üzleti tervezési és menedzsment ismereteket oktatnak - mondta Visegrádi Judit.


2010. január 25.


Follow hrportal_hu on Twitter