Megjelent: 13 éve

Nemek a nemek egyenlőségére

Messze vagyunk a nemek egyenlőségétől - derül ki abból a felmérésből, amelyet az Egyenlő Lehetőségek Bizottsága (Equal Opportunities Commission - EOC) készített Nagy-Britanniában.

Az EOC szerint még legalább 45 évnek kell eltelnie ahhoz, amíg a brit nők hasonló összegű nyugdíjhoz juthatnak, mint a férfiak. És további 25 évre lenne szükség, hogy közeledjenek a nemek órabérei - olvasható a Világgazdaságban.

Mindazonáltal a jelentés rámutatott arra, hogy a brit társadalom jelentős változásokon ment keresztül az utóbbi harminc évben. A szülők megosztják a gyermekneveléssel járó gondokat, és rugalmasabb körülmények között dolgoznak a férfiak és a nők is.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter