Megjelent: 15 éve

Német vállalatok: "Mindenhol jó, de legjobb külföldön!"

images

NEXON OUTSOURCE szolgáltatás

Garantált minőség, teljes körű felelősség.
Bízza ránk bérszámfejtését és HR-adminisztrációját! Legyen a feladat és a felelősség is a miénk! Szakértő munka-társaink 60 ezer munkavállaló bérszám-fejtését végzik. Kiegészítésként ajánljuk:

- korszerű munkaidő- és HR-szoftver felhőszolgáltatásban


- elektronikus bérjegyzék

- teljes körű cafeteria adminisztráció


További információ:

Egy átfogó német tanulmány szerint két éven belül több mint 150 ezer német cég fogja kiszervezni munkahelyeit. A nyolcezer cég bevonásával végzett vizsgálat megállapítása szerint az állások 43 százalékát Kelet-európába, míg 37 százalékát Kínába fogják telepíteni a németországi cégek.

Az outsourcing-ban érdekelt ágazatok elsősorban a fémipar, a textilágazat és az elektrotechnikai ipar lesznek - olvasható a DPA hírügynökség megbízása alapján elkészült tanulmányban. A közvélemény-kutatással összekötött vizsgálatból kiderült, hogy a 45-54 éves korosztály 77 százaléka szerint nyereségmaximalizálás céljából helyezik ki a cégek a munkahelyeket, míg 24 százalékuk szerint a cégek az anyaország kedvezőtlen gazdasági feltételei miatt, jövőjük biztosítása érdekében menekülnek külföldre.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter